Schurq

Wat biedt SharpSpring Marketing Automation?

Visual workflows

Creëer workflows om taken te automatiseren. Met de intuïtieve builder van SharpSpring kun je marketing automation workflows opzetten om de buyer journey te visualiseren. Automatiseer jouw taken en breid de workflows uit door verschillende vertakkingen toe te voegen. Op deze manier kun je leads in verschillende fasen van de buyer journey volgen. Door taken en actiegroepen te combineren, kun je in ieder fase contact maken met de leads.

Email automation en smart mails

Stuur automatisch het juiste bericht naar de juiste persoon op het juiste moment met e-mails die jij vooraf maakt en instelt. Je kunt het e-mail design opslaan en hergebruiken. Tevens kun je workflows dupliceren.

Dynamische formulieren

De dynamische formulieren worden automatisch ingevuld voor bezoekers die al eerder op jouw website zijn geweest en een formulier hebben ingevuld. Dit verbetert niet alleen de conversies, maar het ziet er ook fantastisch uit op de site met de aangepaste CSS. Daarnaast is het mogelijk om velden van derden en native formulieren te koppelen.

Web bezoekers ID

VisitorID is een handige marketing automation tool van SharpSpring. Hiermee kun je maar liefst twee keer zoveel bezoekers naar jouw site toetrekken, in vergelijking tot andere marketing automation platforms. Door de op gedrag gebaseerde tracking krijg je meer inzicht in de motivatie van een bezoeker om een actie uit te voeren. Denk aan het klikken op een conversiebutton. Je ontvangt dagelijks een lijst met jouw populairste leads. Hiermee kun je op het juiste moment handelen zodat deze leads omgezet kunnen worden naar klanten.

Ingebouwde CRM (of integratie van derden)

SharpSpring beschikt over een ingebouwd CRM-systeem. Daarnaast is het ook mogelijk om je huidige CRM-systeem te migreren of integreren. Dankzij de directe tweewegsynchronisatie hou je altijd jouw geïntegreerde gegevens up-to-date.

Landingspagina’s ontwerpen

Begeleid bezoekers naar de juiste sales funnels via landingspagina’s. Met een goede landingspagina kun je leads sneller omzetten tot klanten. Via de point-and-click editor in SharpSpring kun je eenvoudig unieke en krachtige landingspagina’s creëren. In SharpSpring’s bibliotheek vind je sjablonen voor landingspagina’s. Deze sjablonen kun je gebruiken of aanpassen.

API's

Maak verbinding met externe software providers via SharpSprings API’s en Zapier-aansluitingen. Je kunt gegevens synchroniseren met jouw huidige CRM-systemen om marketing automation mogelijk te maken. Hiermee houd je jouw contentmanagementsystemen up-to-date en kun je verschillende webformulieren van externe software providers integreren.

Social media integratie

Plan in wanneer jouw social media posts geplaatst moeten worden. De Social tool van SharpSpring beschikt over de functies die je nodig hebt voor het beheer van jouw Social Media kanalen. Deze applicatie geeft je inzicht in de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse geplande activiteiten. Al jouw geplande social media berichten in één overzicht.

Lead scoring

Ken punten toe aan het gedrag van jouw leads op basis van betrokkenheid, pagina tracking, potentie en de volledigheid van de informatie die zij hebben ingevuld. Je ziet precies hoe “warm” jouw leads zijn. Hier kun je vervolgens doelgericht jouw berichtgeving op afstemmen.

Platinum SharpSpring Partner

In 2017 is schurq. Platinum SharpSpring Partner geworden. Platinum partner betekent simpelweg dat schurq. weet waarover zij spreekt als het gaat om marketing automation en veel klanten heeft die gebruikmaken van het SharpSpring Automation platform. Wij zijn op dit moment ook de grootste aanbieder in Nederland. Een Platinum certificaat laat aan de huidige en toekomstige klanten zien dat schurq. een geloofwaardige, ervaren partner is op het gebied van het opzetten en inrichten van Marketing Automation.

Dat wij het eerste bureau in Nederland waren met SharpSpring, zorgt ervoor dat wij een scherpe licentieprijs kunnen aanbieden.

Meer leads genereren en converteren! Optimaliseer de gehele trechter!

Hoe kunnen onze marketing automation consultants jou ondersteunen

1. Onboarding van SharpSpring
Wanneer jij SharpSpring wilt implementeren, verzorgen wij de inrichting van SharpSpring. Wij leggen de verschillende functies uit en bieden tijdens het gehele proces ondersteuning.

2. SharpSpring trainingen
Wij bieden SharpSpring trainingen aan om jouw kennis over de marketing automation software SharpSpring te vergroten. Deze trainingen worden gegeven door onze marketing automation consultants. Wij hebben trainingen die 2 of 4 uur duren. Daarnaast bieden wij ook een online minitraining van 1 uur voor slechts €99,- euro! Tijdens deze training maak je kennis met de belangrijkste features van het systeem.

3. CRM migratie of integratie
SharpSpring heeft een ingebouwd CRM systeem, maar misschien beschikt jouw organisatie al over een CRM systeem die je graag wilt behouden. Wij kunnen dit CRM systeem migreren of integreren in SharpSpring. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw bestaande formulieren te koppelen aan SharpSpring.

4. Support
Wij bieden op verschillende manieren support bij het inzetten van SharpSpring.
Denk hierbij aan:

– Het omzetten van bestaande e-mail designs naar HTML;
– Het ontwerpen van een geheel nieuw email design
– Het opstellen van dynamische mails;
– Geautomatiseerde content aanbieden via de workflows;
– Het ontwikkelen van een lead scoring model;
– Lijstsegmentatie en het inrichten en automatiseren van jouw social media kanalen.

Ben jij geïnteresseerd in SharpSpring marketing automation software?

SharpSpring is een van de betaalbaarste marketing automation softwares. Wil jij hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis demo aan!