Schurq

De schurq. methode is groot(s), maar kan ook in het klein!

schurq. ziet bedrijven die actief zijn in de kledingbranche vastlopen. Niet door hun ideeën, producten of diensten, maar door problemen met het creëren van zichtbaarheid en het zorgen voor conversies onder de juiste doelgroep. Starten met online marketing kan ook klein. Daarom is de schurq. methode op zo’n manier opgebouwd, dat deze ook gefaseerd of deels kan worden toegepast, met nog steeds het gewenste resultaat. Wij bieden bedrijven die actief zijn in de kledingbranche marketing ondersteuning op weg naar meer succes. Speciaal voor ondernemers in de fashion branche hebben we pakketten samengesteld. Deze pakketten bevatten de diensten die specifiek voor deze ondernemers, in deze branche, interessant zijn!


Maar wat houden die pakketten nou eigenlijk in? Met onze uniek samengestelde starterspakketten laten we jouw onderneming kennismaken met onze schurq. methode. Is er beperkt budget? Of weet je niet hoe je online marketing het beste kunt inzetten? Geen probleem! Wij zetten marketing voor de kledingbranche slim in waardoor je campagnes kostenefficiënt kunt draaien.

Laat ons je meenemen in onze verschillende pakketopties

Het combineren van lokale SEO met Google Ads
Google

schurq. is al jaren Google Premier Partner. Hierbij zijn wij breed gespecialiseerd in de diverse manieren van adverteren binnen Google Ads: Shopping, Display, Video, Performance Max en Search. Al deze onderdelen komen samen in ons Google starterspakket. Wil jij in Google Shopping met jouw fashion producten vooraan komen te staan? Of je doelgroep bereiken door middel van display campagnes? Met remarketing een hogere ROI realiseren? Dan zijn wij er om jouw doel te realiseren. Dit kan namelijk allemaal met het Google starterspakket. Stop met het verspillen van jouw budget aan niet relevante leads. Wij werken samen met jou voor het beste resultaat. Jouw budget wordt zorgvuldig en alleen ingezet om de juiste doelgroep te benaderen. Van klik naar conversie! Het Google pakket start vanaf 2 uur p/mnd excl. opstart of 3 uur p/mnd incl. shopping en bevat:

 • Opzet Performance Max + Brand campagne
 • Gehele inrichting van Google Analytics
 • Data rapportage

 • Ontdek hoe wij te werk gaan in Google Ads. Klik hier!

Facebook en Instagram

Wil jij maximaal resultaat behalen, maar heb je een beperkt budget? Dan hebben wij de oplossing: het Facebook/Instagram pakket. Met ons Facebook en Instagram pakket bouwen wij jouw eigen facebook advertising funnel. In fase 1 beginnen we met het creëren van zichtbaarheid onder jouw doelgroep. Vervolgens willen we de interesse wekken van de doelgroep die eerder betrokken was bij jouw advertenties. In de laatste fase van de funnel wil je verbinden. De conversie. Hier draait het uiteindelijk allemaal om. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een instant experience. Het Facebook/Instagram pakket start vanaf 3 uur p/mnd excl. opstart en bevat:

 • Opbouw Facebook advertising funnel
 • Gehele inrichting van Google Analytics
 • Data rapportage

 • Ontdek hoe wij jouw funnel kunnen bouwen. Klik hier!

TikTok

Tiktok is het perfecte advertentie platform om bekend te worden onder een koude doelgroep én de massa te bereiken. Met TikTok advertising kun je jouw doelgroep in elke fase van de klantreis bereiken met relevante content. Ook hier bouwen we funnels op basis van betrokkenheid. Het TikTok pakket start vanaf 2 uur p/mnd excl. opstart en bevat:

 • Aanmaken advertentie account
 • Gehele inrichting van Google Analytics
 • Data rapportage

Waarom jij moet kiezen voor de schurq. methode

Een strategie bepalen aan het begin van een samenwerking kan ieder marketingbureau. Waar wij ons als schurq. onderscheiden is door systemen te koppelen waardoor jouw organisatie toegang krijgt tot een eigen marketing- en salesmachine. Een machine waarmee een synergie ontstaat tussen marketing en sales. Marketing gericht op de kledingbranche. Elkaar aanvullen en versterken. Dit is waar het om gaat.

Benieuwd welk starterspakket bij jouw onderneming past?