Schurq

Microsoft Ads lanceert AI-gestuurde aanbevelingen voor video- en displayadvertenties

|
Leestijd 1 minuten
Door Eline Tol

Microsoft Advertising heeft nieuwe AI-gestuurde aanbevelingen voor video-advertenties onthuld, met binnenkort ook aanbevelingen voor Connected TV-advertenties. Deze nieuwe functie maakt het mogelijk om eenvoudig en snel video- en displayadvertenties te creëren door simpelweg je landingspagina-URL in te voeren.

Hoe werkt het?

Adverteerders geven hun landingspagina-URL in. De AI genereert vervolgens video-advertentieaanbevelingen, die marketeers kunnen bewerken en verfijnen. Dit stroomlijnt het creatieve proces en maakt het mogelijk om gemakkelijk assets voor meerdere formaten te creëren. Dit resulteert in meer cohesieve cross-platform campagnes.

Impact op bedrijven en organisaties

AI-gestuurde advertentietools worden steeds geavanceerder, waardoor adverteerders hun creatieve inspanningen efficiënter kunnen opschalen. Dit stelt bedrijven in staat om op een consistente manier over verschillende platforms te adverteren en zo hun merkboodschap te versterken.

Wat betekent dit voor de toekomst?

Microsoft positioneert zich als leider in AI-gestuurde advertentieoplossingen, wat hen een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van andere grote advertentieplatforms. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze AI-tools de prestaties van advertenties beïnvloeden en of ze leiden tot gestandaardiseerde creativiteit over verschillende merken heen. Microsoft blijft innoveren met AI-gestuurde oplossingen om marketeers te helpen hun doelen te overtreffen.

Bereid je voor op een nieuwe manier van adverteren met de AI-gestuurde aanbevelingen van Microsoft Ads en ontdek hoe het je creatieve processen kan verbeteren.

Bron: Microsoft Advertising.

Deel dit artikel via
Eline Tol
Eline Tol

Over deze schurq

Online Marketing Consultant

Lees ook