Schurq

Microsoft’s Bing Chat binnenkort beschikbaar voor Chrome en Safari: wat moet je weten?

|
Leestijd 1 minuten
Door Eline Tol

Gebruik je Google Chrome of Safari en wacht je met spanning op de mogelijkheid om Microsoft’s Bing Chat te gebruiken? Hoewel sommige nieuwsorganisaties ten onrechte hebben gemeld dat het nu live is, is de officiële lancering nog niet gebeurd. Maar maak je geen zorgen, het kan elk moment komen!

Na weken van testen is Microsoft’s Bing Chat binnenkort beschikbaar op Chrome en Safari. Dit betekent dat gebruikers van deze browsers niet langer Edge hoeven te installeren om Bing Chat te gebruiken. Tests worden uitgevoerd op een groter percentage gebruikers en misverstanden over de directe beschikbaarheid zijn rechtgezet.

De uitbreiding van Bing Chat naar Chrome en Safari zal een breder publiek bereiken en de toegang tot deze AI-zoekoplossing vergroten. Bedrijven die Bing Chat gebruiken, kunnen verwachten dat deze verandering het gebruiksgemak verbetert en de adoptie door gebruikers kan stimuleren.

Naast de aankomende beschikbaarheid in andere browsers, test Bing Chat ook andere functies, zoals een donkere modus en een “expertmodus”-interface. Hoewel sommige functies live worden uitgerold naar alle gebruikers, blijft het afwachten welke definitief worden geïmplementeerd. Het is een teken van constante innovatie en het streven naar verbetering binnen het platform.

bron: Chrome Unboxed

Deel dit artikel via
Eline Tol
Eline Tol

Over deze schurq

Online Marketing Consultant

Lees ook