Schurq

Verhoog jouw online zichtbaarheid met de Google spam update oktober 2023

|
Leestijd 1 minuten
Door Guido Sombroek

Zoek je een manier om je website te beschermen tegen cloaking, gehackte websites en automatisch gegenereerde spam? De nieuwste update van Google, de October 2023 spam update, is precies wat je nodig hebt. Google heeft deze update uitgebracht om de dekking van spam in veel verschillende talen en spamtypen te verbeteren. Dit is geweldig nieuws voor bedrijven en organisaties die opereren in diverse markten wereldwijd.

De spam update van oktober 2023 is specifiek ontworpen om diverse soorten spam op te schonen die zijn gerapporteerd door communityleden in het Turks, Vietnamees, Indonesisch, Hindi, Chinees en andere talen. Hierdoor zullen de zichtbare spam in de zoekresultaten verminderen, waardoor de online ervaring van gebruikers aanzienlijk verbetert. Het is belangrijk om te weten dat het een paar weken kan duren voordat deze update volledig is uitgerold.

Met eerdere updates zoals de oktober 2022 spam update en de december 2022 link spam update heeft Google al stappen gezet om spam in zoekresultaten aan te pakken. Deze nieuwste update is wederom een belangrijke stap in de goede richting. Merk je de komende weken verschuivingen in jouw rankings en is jouw website weliswaar niet hoofdzakelijk Engelstalig, maar richt je je wel op Engelstalige resultaten? Dan zou dit weleens te maken kunnen hebben met de meest recente update. Het is dus belangrijk om jouw website en content te blijven optimaliseren en up-to-date te houden om negatieve impact op jouw rankings te voorkomen.

bron: Google

Deel dit artikel via
Guido Sombroek
Guido Sombroek

Over deze schurq

Lees ook