Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Abbekerk. We zetten in op ontwikkeling, binnen ons team en productaanbod, maar ook voor onze positie in de markt en relaties met klanten. Door onze eigen regels te bepalen, veranderen we de status quo. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om buitengewone resultaten na te streven. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Abbekerk

Online marketingbureau nabij Abbekerk met focus op performance

Impact maken door rebelse marketing. Dat is wat schurq. doet. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes en dat levert onze klanten heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, websiteoptimalisatie of social media. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Abbekerk dat jouw behoeften centraal stelt bij het opstellen van een strategie. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we verschillende systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan, zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven. Als betrouwbare online marketingpartner regio Abbekerk willen we je bedrijf online laten groeien door in te zetten op onze revolutionaire strategieën en technieken.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Abbekerk
Online marketing bureau Abbekerk beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatisatie van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingprocessen is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Abbekerk doen. Het automatiseren van die digitale marketingflows is namelijk de sterkte van schurq. Door systemen te koppelen en het gedrag van bezoekers en leads te analyseren, kunnen we zowel de marketing- als salesprocessen automatiseren en data omzetten in acties. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. Uit het gedrag van jouw leads halen die tools automatisch kansen, die als taken worden doorgegeven naar jouw salesmanagers. Dankzij deze real-time info sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

In jouw vakgebied ben jij de specialist en wij in dat van ons. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Maatwerk volgens eigen methode

Een online marketingbureau anbij Abbekerk met een rebels kantje? Dat is schurq. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Bij onze aanpak staan jouw behoeften centraal. We richten ons daarna op de doelgroep en spreken de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Zo gaan we te werk:

  • De actuele klanten analyseren
  • Het vastleggen van uitdagingen en pijnpunten in de doelgroep
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Creatieve campagnes creëren
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

Jouw bedrijf succesvol maken? Dat doen we door als jouw marketing- en salespartner een strategie te ontwikkelen die werkt. Onze aanpak is anders, doeltreffend en gericht op groei.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? We leggen het je graag uit! Contacteer snel ons online marketingbureau regio Abbekerk.

Ga jij de uitdaging aan?