Schurq

Schurq. is een rebel in Amsterdam-Duivendrecht op gebied van marketing en sales. Of het nu om ons team, onze producten, de positie in de markt of relaties met klanten draait, wij zetten in op ontwikkeling. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Met deze revolutionaire marketingstrategie streven we naar buitengewone resultaten, samen met onze klanten. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Amsterdam-Duivendrecht

De onconventionele strategie van schurq.

In ons full-service online marketingbureau in de buurt van Amsterdam-Duivendrecht krijgen jouw behoeften een centrale plek bij het opstellen van een strategie. Samen kijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet om jouw organisatie te laten groeien. Door verschillende systemen te koppelen, krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan, zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Amsterdam-Duivendrecht met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Automatisatie van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingprocessen is als online marketingbureau in de regio van Amsterdam-Duivendrecht niet onze enige specialiteit. De sterkte van schurq. ligt namelijk in het automatiseren van die processen. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Dat nemen we als basis voor gerichte campagnes, die meer sales en winst genereren. Met onze geïntegreerde tools kun je precies zien welke campagnes het meeste opleveren en deze optimaliseren voor de toekomst. Er worden op basis van het gedrag van jouw leads automatisch kansen gezien en van daaruit taken uitgezet naar jouw salesmanager. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Amsterdam-Duivendrecht
Online marketing bureau Amsterdam-Duivendrecht beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de wereld van marketing en sales is schurq. het rebelse online marketingbureau nabij Amsterdam-Duivendrecht. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Bij onze aanpak staan jouw behoeften centraal. We richten ons daarna op de doelgroep en spreken de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Zo gaan we te werk:

  • Audit van het huidige klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Creëren van creatieve campagnes
  • Marketing- en salesprocessen automatiseren
  • Resultaten bijhouden en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Door middel van een strategie die werkt, richten wij ons als jouw marketing- en salespartner op het behalen van succes voor jouw bedrijf. Onze aanpak is anders, effectief en gericht op groei.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Vertrouw dus op onze machine. Die zorgt voor leads, die jij daarna overtuigt met persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Eén en al performance

Rebelse marketing die impact maakt. Dat is wat schurq. doet. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. We stellen performance voorop en zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, websiteoptimalisatie of social media. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

Jouw bedrijf laten groeien? Ontdek de kracht van schurq. Neem contact op met ons online marketingbureau in de buurt van Amsterdam-Duivendrecht.

Ga jij de uitdaging aan?