Schurq

Op het gebied van marketing en sales zijn wij de rebellen in Amsterdam. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten buitengewone resultaten voorleggen. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Amsterdam

Automatiseren van marketing en sales

We gaan als online marketingbureau bij Amsterdam verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Vooral in het automatiseren van die processen blinkt schurq. uit. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te voeren, die meer sales en dus winst opleveren. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. In het gedrag van je leads zien die tools automatisch kansen. Die worden aan de salesmanager doorgegeven als op te nemen taken. Deze real-time informatie zorgt ervoor dat het oppakken van de telefoon nooit meer te vroeg en ook zeker niet te laat gebeurt!

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Performance door ons online marketingbureau regio Amsterdam

Rebelse marketing met impact. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes, wat onze klanten heel wat oplevert. We stellen performance voorop en zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, social media of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Amsterdam
Online marketing bureau Amsterdam beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau regio Amsterdam met een onconventionele strategie

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Amsterdam een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Samen laten we je organisatie groeien. Daarvoor kijken we naar wat goed gaat, beter kan en wat moet veranderen. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we verschillende systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Amsterdam met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Onze machine levert je de leads aan, die jij met persoonlijk contact kan overtuigen. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Amsterdam graag de rebel uit. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Onze aanpak vertrekt vanuit jouw behoeften. Daarna richten we ons op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • Kanalen waarop we de doelgroep willen bereiken in kaart brengen
  • Het opzetten van creatieve campagnes
  • Sales- en marketingautomatisatie
  • Resultaten bijhouden en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Om jouw bedrijf succesvol te maken, ontwikkelen wij als marketing- en salespartner een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, doeltreffend en gericht op groei.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien? We hebben het er graag eens met je over, neem snel contact op met ons online marketingbureau in de regio van Amsterdam.

Ga jij de uitdaging aan?