Schurq

Een echte rebel op vlak van marketing en sales? Dat is schurq. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. We volgen alleen onze eigen regels, waardoor we de status quo veranderen. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten buitengewone resultaten. Ontdek hoe je bedrijf met onze aanpak kan transformeren.

e-book online marketing bureau Bennebroek

Maatwerk volgens eigen methode

Als online marketingbureau nabij Bennebroek is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Wij doen alles net iets anders dan andere bureaus om jouw concurrenten een stap voor te zijn. Jouw behoeften staan centraal in onze aanpak, waarna we de doelgroep in kaart brengen en de nieuwste technologieën aanspreken om resultaten te behalen. Zo gaan we te werk:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Marketing- en salesprocessen automatiseren
  • Weergave van resultaten en optimalisatie van campagnes door custom dashboarding

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders dan anders, maar vooral doeltreffend.

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Automatiseren van marketing en sales

We doen als online marketingbureau bij Bennebroek méér dan alleen marketingflows digitaliseren. Vooral in het automatiseren van die processen blinkt schurq. uit. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te lanceren, die meer sales en dus winst opleveren. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. Op basis van het gedrag van jouw leads worden automatisch kansen gezien en taken uitgezet naar jouw salesmanagers. Het contact met je klant komt door deze real-time informatie nooit meer te vroeg of te laat, maar precies op het juiste moment!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Bennebroek
Online marketing bureau Bennebroek beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Eén en al performance

Rebelse marketing die impact maakt. Dat is wat schurq. doet. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. Ons doel is performance. Daarvoor zetten we de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, SEO, advertising of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

Jij bent specialist ter zake in jouw sector, wij in de onze. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Met deze samenwerking ronden we jouw doelstellingen succesvol af.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Als full-service online marketingbureau in de buurt van Bennebroek zetten we bij het opstellen van een strategie jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we verschillende systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven zorgen wij voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Bennebroek met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We leggen het je graag uit! Contacteer snel ons online marketingbureau regio Bennebroek.

Ga jij de uitdaging aan?