Schurq

Op het gebied van marketing en sales zijn wij de rebellen in Bergen aan Zee. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We veranderen de status quo en bepalen zelf de regels. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten uitzonderlijke resultaten. Ontdek hoe je bedrijf met onze aanpak kan transformeren.

e-book online marketing bureau Bergen aan Zee

Maatwerk volgens eigen methode

In de marketing- en saleswereld is schurq. als online marketingbureau nabij Bergen aan Zee de rebelse outsider. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. Die aanpak gaat als volgt:

  • De bestaande klanten analyseren
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • In kaart brengen van de doelgroep en de kanalen waarop zij te bereiken zijn
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Marketing- en salesautomatisatie
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer effectief.

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

De onconventionele strategie van schurq.

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Bergen aan Zee een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Samen laten we je organisatie groeien. Daarvoor kijken we naar wat goed gaat, beter kan en wat moet veranderen. Door verschillende systemen te koppelen onderscheiden we ons én krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. De synergie die zo tussen marketing en sales ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven zorgen wij voor meer leads, bezoekers en verkopen. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Bergen aan Zee helpen wij jouw bedrijf online te groeien met onze revolutionaire strategieën en technieken.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Bergen aan Zee
Online marketing bureau Bergen aan Zee beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatisatie van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingprocessen is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Bergen aan Zee doen. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes lanceren die leiden tot meer sales en winst. Met onze geïntegreerde tools kun je precies zien welke campagnes het meeste opleveren en deze optimaliseren voor de toekomst. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Dankzij deze real-time info sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Vertrouw dus op onze machine. Die zorgt voor leads, die jij daarna overtuigt met persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Eén en al performance

Impact maken door rebelse marketing. Zo kan je de aanpak van schurq. omschrijven. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. Performance staat voorop en we zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, advertising, SEO of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? We hebben het er graag eens met je over, neem snel contact op met ons online marketingbureau in de regio van Bergen aan Zee.

Ga jij de uitdaging aan?