Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Blokker. De nadruk ligt op ontwikkeling, van ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Door onze eigen regels te bepalen, veranderen we de status quo. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten buitengewone resultaten te behalen. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Blokker

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Blokker dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Samen nemen we je organisatie onder de loep en bekijken we wat goed gaat, beter kan en/of anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we verschillende systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven leveren onze inspanningen meer leads, bezoekers en verkopen op. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Blokker helpen wij jouw bedrijf online te groeien met onze revolutionaire strategieën en technieken.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de marketing- en saleswereld is schurq. als online marketingbureau nabij Blokker de rebelse outsider. We zijn je concurrenten telkens te slim af, omdat we de dingen net een tikkeltje anders aanpakken dan andere bureaus. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. We gaan op deze manier te werk:

  • Analyse van het huidige klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten vastleggen binnen de doelgroep
  • In kaart brengen van de doelgroep en de kanalen waarop zij te bereiken zijn
  • Creatieve campagnes opzetten
  • Automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is anders, effectief en gericht op groei.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Blokker
Online marketing bureau Blokker beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Eén en al performance

Impact maken door rebelse marketing. Dat is wat schurq. doet. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. Iets dat onze klanten heel wat oplevert. We stellen performance voorop en zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, social media of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau in de buurt van Blokker is het digitaliseren van marketingflows niet onze enige specialiteit. Het automatiseren van die digitale marketingflows is namelijk de sterkte van schurq. Door systemen te koppelen en het gedrag van bezoekers en leads te analyseren, kunnen we zowel de marketing- als salesprocessen automatiseren en data omzetten in acties. Dit is het vertrekpunt voor gerichte campagnes, die meer sales en dus winst opbrengen. Je ziet welke campagnes het meeste opleveren en welke optimalisatiemogelijkheden er zijn dankzij onze geïntegreerde tools. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Deze real-time informatie zorgt ervoor dat het oppakken van de telefoon nooit meer te vroeg en ook zeker niet te laat gebeurt!

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en ontdek de kracht van ons online marketingbureau nabij Blokker.

Ga jij de uitdaging aan?