Schurq

Schurq. is de rebel in Boesingheliede als het gaat om marketing en sales. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Samen met onze klanten streven wij naar uitzonderlijke resultaten, dankzij onze revolutionaire online marketingstrategie. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Boesingheliede

Marketing en sales automatiseren

Als online marketingbureau bij Boesingheliede gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Het automatiseren van digitale marketingprocessen is waar we bij schurq. in uitmunten. Om data om te zetten in acties, automatiseren we marketing- en salesprocessen door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen. Dat nemen we als basis voor gerichte campagnes, die meer sales en winst genereren. Om zicht te krijgen op de meest rendabele campagnes en optimalisatiemogelijkheden, spreken we onze geïntegreerde tools aan. De tools zien automatisch kansen op basis van het gedrag van jouw leads. Zo worden taken uitgezet voor je salesmanagers. Dankzij deze real-time info sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. SEO, advertising, social media of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal ingezet om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Boesingheliede
Online marketing bureau Boesingheliede beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk volgens eigen methode

Als online marketingbureau nabij Boesingheliede is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Omdat we alles net iets anders aanpakken dan andere bureaus, blijven we je concurrenten een stap voor. Bij onze aanpak staan jouw behoeften centraal. We richten ons daarna op de doelgroep en spreken de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Het bestaande klantenbestand analyseren
  • Identificeren van uitdagingen en pijnpunten van jouw doelgroep
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Creatieve campagnes opzetten
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Resultaten bijhouden en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is anders, effectief en gericht op groei.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Onze machine zorgt voor de leads, jij voor het persoonlijke contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

De onconventionele strategie van schurq.

Wanneer ons full-service online marketingbureau in de buurt van Boesingheliede een strategie opstelt, stellen we jouw behoeften centraal. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door verschillende systemen met elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er synergie tussen marketing en sales. Dat is voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte, een unieke aanpak. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven leveren onze inspanningen meer leads, bezoekers en verkopen op. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Boesingheliede met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Te weten komen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en ontdek de kracht van ons online marketingbureau nabij Boesingheliede.

Ga jij de uitdaging aan?