Schurq

Schurq. is de rebel in de Woude als het gaat om marketing en sales. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We volgen alleen onze eigen regels, waardoor we de status quo veranderen. Met deze revolutionaire marketingstrategie streven we naar uitzonderlijke resultaten, samen met onze klanten. Ontdek zelf hoe jouw bedrijf kan transformeren met onze aanpak.

e-book online marketing bureau de Woude

Automatisatie van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingflows is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij de Woude doen. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Om data om te zetten in acties, automatiseren we marketing- en salesprocessen door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Je ziet welke campagnes het meeste opleveren en welke optimalisatiemogelijkheden er zijn dankzij onze geïntegreerde tools. Op basis van het gedrag van jouw leads worden automatisch kansen gezien en taken uitgezet naar jouw salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Een voorsprong nemen op de concurrentie? Download ons manifest!

Maatwerk volgens eigen methode

Als online marketingbureau nabij de Woude is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. We gaan als volgt te werk:

  • Audit van het actuele klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten identificeren van jouw doelgroep
  • Kanalen waarop we de doelgroep willen bereiken in kaart brengen
  • Het opzetten van creatieve campagnes
  • Automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding worden de resultaten weergegeven en optimaliseren we campagnes

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer doeltreffend.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit de Woude
Online marketing bureau de Woude beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. Ons doel is performance. Daarvoor zetten we de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, advertising, websiteoptimalisatie of social media. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Vertrouw dus op onze machine. Die zorgt voor leads, die jij daarna overtuigt met persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

Online marketingbureau regio de Woude met een onconventionele strategie

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van de Woude een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We onderscheiden ons door diverse systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Met onze revolutionaire strategieën en technieken halen we als online marketingpartner regio de Woude alles uit de online groei van je bedrijf.

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij de Woude.

Ga jij de uitdaging aan?