Schurq

Schurq. is de rebel in De Zilk als het gaat om marketing en sales. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten buitengewone resultaten te behalen. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau De Zilk

Maatwerk volgens eigen methode

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij De Zilk graag de rebel uit. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Analyse van het huidige klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten identificeren van jouw doelgroep
  • Kanalen waarop we de doelgroep willen bereiken in kaart brengen
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Marketing- en salesprocessen automatiseren
  • Resultaten bijhouden en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg effectief.

Lees het manifest en komt te weten hoe je met schurq. een voorsprong neemt op de concurrentie.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Bij het opmaken van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van De Zilk jouw behoeften centraal. Samen nemen we je organisatie onder de loep en bekijken we wat goed gaat, beter kan en/of anders moet. Door diverse systemen te koppelen, krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Hierdoor ontstaat er synergie tussen marketing en sales. Dat is voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte, een unieke aanpak. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio De Zilk zetten we onze revolutionaire strategieën en technieken in om jouw bedrijf online te helpen groeien.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit De Zilk
Online marketing bureau De Zilk beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Eén en al performance

Impact maken met rebelse marketing. Zo kan je de aanpak van schurq. omschrijven. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag. En het levert onze klanten bovendien heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, websiteoptimalisatie of social media. Ieder kanaal wordt optimaal ingezet om het gewenste resultaat te behalen.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Marketing en sales automatiseren

Als online marketingbureau bij De Zilk gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Je ziet welke campagnes het meeste opleveren en welke optimalisatiemogelijkheden er zijn dankzij onze geïntegreerde tools. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Dankzij deze real-time informatie sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij De Zilk.

Ga jij de uitdaging aan?