Schurq

Op het gebied van marketing en sales zijn wij de rebellen in Den Ilp. Ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat gaat dan zowel over ons team en producten als onze positie in de markt of relaties met klanten. Door onze eigen regels te bepalen, veranderen we de status quo. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten buitengewone resultaten te behalen. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Den Ilp

De onconventionele strategie van schurq.

In ons full-service online marketingbureau in de buurt van Den Ilp krijgen jouw behoeften een centrale plek bij het opmaken van een strategie. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door diverse systemen te koppelen onderscheiden we ons én krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Met onze revolutionaire strategieën en technieken halen we als online marketingpartner regio Den Ilp alles uit de online groei van je bedrijf.

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Maatwerk volgens eigen methode

In de marketing- en saleswereld is schurq. als online marketingbureau nabij Den Ilp de rebelse outsider. Omdat we alles net iets anders aanpakken dan andere bureaus, blijven we je concurrenten een stap voor. Jouw behoeften staan centraal in onze aanpak, waarna we de doelgroep in kaart brengen en de nieuwste technologieën aanspreken om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • De bestaande klanten analyseren
  • Identificeren van uitdagingen en pijnpunten van jouw doelgroep
  • Kanalen waarop we de doelgroep willen bereiken in kaart brengen
  • Creatieve campagnes opzetten
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Als jouw marketing- en salespartner richten wij ons op het behalen van succes voor jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, effectief en gericht op groei.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Den Ilp
Online marketing bureau Den Ilp beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau nabij Den Ilp met focus op performance

Met rebelse marketing impact maken. Dat is wat schurq. doet. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, SEO, advertising of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal ingezet om het gewenste resultaat te behalen.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine zorgt voor de leads, jij voor het persoonlijke contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Automatisatie van marketing en sales

We gaan als online marketingbureau bij Den Ilp verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. De sterkte van schurq. ligt namelijk in het automatiseren van die processen. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Dit is de basis voor gerichte campagnes. Die leveren je meer sales en winst op. Om zicht te krijgen op de meest rendabele campagnes en optimalisatiemogelijkheden, spreken we onze geïntegreerde tools aan. Uit het gedrag van jouw leads halen die tools automatisch kansen, die als taken worden doorgegeven naar jouw salesmanagers. Door deze real-time informatie pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Den Ilp en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?