Schurq

Schurq. is de rebel in Dirkshorn als het gaat om marketing en sales. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten buitengewone resultaten. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Dirkshorn

Automatiseren van marketing en sales

We doen als online marketingbureau bij Dirkshorn méér dan alleen marketingflows digitaliseren. De sterkte van schurq. ligt namelijk in het automatiseren van die processen. Hierbij analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we die data gaan omzetten in acties. Dit is het vertrekpunt voor gerichte campagnes, die meer sales en dus winst opbrengen. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. In het gedrag van je leads zien die tools automatisch kansen. Die worden aan de salesmanager doorgegeven als op te nemen taken. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als online marketingbureau nabij Dirkshorn noemt schurq. zich de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Jouw behoeften staan centraal in onze aanpak, waarna we de doelgroep in kaart brengen en de nieuwste technologieën aanspreken om resultaten te behalen. Die aanpak ziet er zo uit:

  • De bestaande klanten analyseren
  • Identificeren van uitdagingen en pijnpunten van jouw doelgroep
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Het creëren van campagnes met creatieve toets
  • Automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Door middel van een strategie die werkt, richten wij ons als jouw marketing- en salespartner op het behalen van succes voor jouw bedrijf. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer effectief.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Dirkshorn
Online marketing bureau Dirkshorn beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

De onconventionele strategie van schurq.

Ons full-service online marketingbureau in de buurt van Dirkshorn vertrekt telkens vanuit jouw behoeften wanneer we een strategie opmaken. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We onderscheiden ons door verschillende systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. De synergie die zo tussen marketing en sales ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door onze revolutionaire strategieën en technieken in te zetten, helpen we als betrouwbare online marketingpartner regio Dirkshorn je bedrijf groeien.

Jij bent specialist ter zake in jouw sector, wij in de onze. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Performance door ons online marketingbureau regio Dirkshorn

Impact maken door rebelse marketing. Zo kan je de aanpak van schurq. omschrijven. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. Advertising, SEO, social media of websiteoptimalisatie. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien? We leggen het je graag uit! Contacteer snel ons online marketingbureau regio Dirkshorn.

Ga jij de uitdaging aan?