Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. We zetten in op ontwikkeling, binnen ons team en productaanbod, maar ook voor onze positie in de markt en relaties met klanten. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Met deze revolutionaire marketingstrategie streven we naar uitzonderlijke resultaten, samen met onze klanten. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Egmond aan Zee

Maatwerk volgens eigen methode

In de wereld van marketing en sales is schurq. het rebelse online marketingbureau nabij Egmond aan Zee. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Die aanpak ziet er zo uit:

  • Analyse van het actuele klantenbestand
  • Het vastleggen van uitdagingen en pijnpunten in de doelgroep
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Het creëren van campagnes met creatieve toets
  • Marketing- en salesautomatisatie
  • Resultaten bijhouden en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Jouw bedrijf succesvol maken? Dat doen we door als jouw marketing- en salespartner een strategie te ontwikkelen die werkt. Onze aanpak is dan wel onconventioneel, maar zeker en vast doeltreffend.

Lees het manifest en komt te weten hoe je met schurq. een voorsprong neemt op de concurrentie.

Eén en al performance

Met rebelse marketing impact maken. Daar komt de aanpak van schurq. op neer. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. Iets dat onze klanten heel wat oplevert. Performance staat voorop en we zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, social media of websiteoptimalisatie. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Egmond aan Zee
Online marketing bureau Egmond aan Zee beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Bij het opmaken van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Egmond aan Zee jouw behoeften centraal. Je organisatie laten groeien doen we samen, door te analyseren wat goed gaat, beter kan en anders moet. Door diverse systemen met elkaar te koppelen, creëren we een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Egmond aan Zee helpen wij jouw bedrijf online te groeien met onze revolutionaire strategieën en technieken.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Automatisatie van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingprocessen is als online marketingbureau in de regio van Egmond aan Zee niet onze enige specialiteit. Schurq. blinkt namelijk vooral uit in het automatiseren van die digitale marketingflows. Hierbij analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we die data gaan omzetten in acties. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Je ziet met onze geïntegreerde tools precies welke campagnes het meeste opleveren en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Egmond aan Zee en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?