Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. De regels worden bepaald door onszelf en zo veranderen we de status quo. Samen met onze klanten streven wij naar uitzonderlijke resultaten, dankzij onze revolutionaire online marketingstrategie. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Egmond-Binnen

Automatiseren van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingflows is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Egmond-Binnen doen. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Zo lanceren we gerichte campagnes, die leiden dan weer tot meer sales en winst. Je ziet met onze geïntegreerde tools precies welke campagnes het meeste opleveren en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. Op basis van het gedrag van jouw leads worden automatisch kansen gezien en taken uitgezet naar jouw salesmanagers. Het contact met je klant komt door deze real-time informatie nooit meer te vroeg of te laat, maar precies op het juiste moment!

Lees het manifest en komt te weten hoe je met schurq. een voorsprong neemt op de concurrentie.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de wereld van marketing en sales is schurq. het rebelse online marketingbureau nabij Egmond-Binnen. Wij doen alles net iets anders dan andere bureaus om jouw concurrenten een stap voor te zijn. Bij onze aanpak staan jouw behoeften centraal. We richten ons daarna op de doelgroep en spreken de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Uitdagingen en pijnpunten identificeren van jouw doelgroep
  • In kaart brengen van de doelgroep en de kanalen waarop zij te bereiken zijn
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Om jouw bedrijf succesvol te maken, ontwikkelen wij als marketing- en salespartner een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, effectief en gericht op groei.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Egmond-Binnen
Online marketing bureau Egmond-Binnen beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau regio Egmond-Binnen met een onconventionele strategie

In ons full-service online marketingbureau in de buurt van Egmond-Binnen krijgen jouw behoeften een centrale plek bij het opstellen van een strategie. Samen nemen we je organisatie onder de loep en bekijken we wat goed gaat, beter kan en/of anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we verschillende systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven leveren onze inspanningen meer leads, bezoekers en verkopen op. Door onze revolutionaire strategieën en technieken in te zetten, helpen we als betrouwbare online marketingpartner regio Egmond-Binnen je bedrijf groeien.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Performance door ons online marketingbureau regio Egmond-Binnen

Rebelse marketing met impact. Dat is de aanpak van schurq. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. We stellen performance voorop en zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, advertising, social media of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Ontdek de kracht van schurq. Neem contact op met ons online marketingbureau in de buurt van Egmond-Binnen.

Ga jij de uitdaging aan?