Schurq

Een echte rebel op vlak van marketing en sales? Dat is schurq. Of het nu om ons team, onze producten, de positie in de markt of relaties met klanten draait, wij zetten in op ontwikkeling. We veranderen de status quo en bepalen zelf de regels. Samen met onze klanten streven wij naar uitzonderlijke resultaten, dankzij onze revolutionaire online marketingstrategie. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Haringhuizen

Performance door ons online marketingbureau regio Haringhuizen

Impact maken met rebelse marketing. Dat is de aanpak van schurq. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. Iets dat onze klanten heel wat oplevert. Performance staat voorop en we zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, social media of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Maatwerk met een eigen aanpak

Als rebelse outsider zet schurq., het online marketingbureau nabij Haringhuizen, de wereld van marketing en sales op z’n kop. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. We gaan als volgt te werk:

  • Het bestaande klantenbestand analyseren
  • Identificeren van uitdagingen en pijnpunten van jouw doelgroep
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Creëren van creatieve campagnes
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is dan wel anders, hij is ontzettend effectief.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Haringhuizen
Online marketing bureau Haringhuizen beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatisatie van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingprocessen is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Haringhuizen doen. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Dit is het vertrekpunt voor gerichte campagnes, die meer sales en dus winst opbrengen. Je ziet welke campagnes het meeste opleveren en welke optimalisatiemogelijkheden er zijn dankzij onze geïntegreerde tools. Er worden op basis van het gedrag van jouw leads automatisch kansen gezien en van daaruit taken uitgezet naar jouw salesmanager. Door deze real-time informatie pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Haringhuizen dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Samen laten we je organisatie groeien. Daarvoor kijken we naar wat goed gaat, beter kan en wat moet veranderen. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door verschillende systemen met elkaar te koppelen. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan, zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Haringhuizen helpen wij jouw bedrijf online te groeien met onze revolutionaire strategieën en technieken.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Haringhuizen en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?