Schurq

Op het gebied van marketing en sales zijn wij de rebellen in Hauwert. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. We veranderen de status quo en bepalen zelf de regels. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten buitengewone resultaten. Ontdek zelf hoe jouw bedrijf kan transformeren met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Hauwert

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de marketing- en saleswereld is schurq. als online marketingbureau nabij Hauwert de rebelse outsider. Omdat we alles net iets anders aanpakken dan andere bureaus, blijven we je concurrenten een stap voor. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. Zo gaan we te werk:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Uitdagingen en pijnpunten identificeren van jouw doelgroep
  • De doelgroep en kanalen waarop ze te bereiken zijn in kaart brengen
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is anders, doeltreffend en gericht op groei.

Een voorsprong nemen op de concurrentie? Download ons manifest!

Performance door ons online marketingbureau regio Hauwert

Impact maken door rebelse marketing. Dat is de aanpak van schurq. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag. En het levert onze klanten bovendien heel wat op. We stellen performance voorop en zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, advertising, websiteoptimalisatie of social media. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Hauwert
Online marketing bureau Hauwert beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Marketing en sales automatiseren

Het digitaliseren van marketingflows is als online marketingbureau in de regio van Hauwert niet onze enige specialiteit. Het automatiseren van die digitale marketingprocessen is namelijk de sterkte van schurq. We koppelen hiervoor systemen en analyseren het gedrag van bezoekers en leads. Daaruit halen we data, die we omzetten in acties. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Met onze geïntegreerde tools kun je precies zien welke campagnes het meeste opleveren en deze optimaliseren voor de toekomst. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Door deze real-time informatie pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine zorgt voor de leads, jij voor het persoonlijke contact. Met die samenwerking behalen we jouw doelstellingen.

De onconventionele strategie van schurq.

In ons full-service online marketingbureau in de buurt van Hauwert krijgen jouw behoeften een centrale plek bij het opmaken van een strategie. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We onderscheiden ons door diverse systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Met onze revolutionaire strategieën en technieken, helpen we jouw bedrijf online groeien als betrouwbare online marketingpartner regio Hauwert.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons online marketingbureau in de buurt van Hauwert en ervaar zelf de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?