Schurq

Op het gebied van marketing en sales zijn wij de rebellen in Heemstede. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten buitengewone resultaten voorleggen. Ontdek hoe je bedrijf met onze aanpak kan transformeren.

e-book online marketing bureau Heemstede

Eén en al performance

Impact maken met rebelse marketing. Dat is wat schurq. doet. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag. En het levert onze klanten bovendien heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, websiteoptimalisatie of social media. We benutten ieder kanaal optimaal om het beoogde resultaat te behalen.

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Marketing en sales automatiseren

Als online marketingbureau in de buurt van Heemstede is het digitaliseren van marketingprocessen niet onze enige specialiteit. Schurq. blinkt namelijk vooral uit in het automatiseren van die digitale marketingprocessen. We koppelen hiervoor systemen en analyseren het gedrag van bezoekers en leads. Daaruit halen we data, die we omzetten in acties. Dat nemen we als basis voor gerichte campagnes, die meer sales en winst genereren. Je ziet welke campagnes het meeste opleveren en welke optimalisatiemogelijkheden er zijn dankzij onze geïntegreerde tools. De tools zien automatisch kansen op basis van het gedrag van jouw leads. Zo worden taken uitgezet voor je salesmanagers. Door deze real-time informatie heb je op het juiste moment contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet te laat!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Heemstede
Online marketing bureau Heemstede beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als online marketingbureau nabij Heemstede noemt schurq. zich de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Wij doen alles net iets anders dan andere bureaus om jouw concurrenten een stap voor te zijn. Onze aanpak vertrekt vanuit jouw behoeften. Daarna richten we ons op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Zo gaan we te werk:

  • Analyse van het bestaande klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten identificeren van jouw doelgroep
  • In kaart brengen van de doelgroep en de kanalen waarop zij te bereiken zijn
  • Creatieve campagnes opzetten
  • Automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Resultaten bijhouden en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Als jouw marketing- en salespartner richten wij ons op het behalen van succes voor jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, doeltreffend en gericht op groei.

Jij bent de specialist in jouw vakgebied, wij in dat van ons. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

De onconventionele strategie van schurq.

In ons full-service online marketingbureau in de buurt van Heemstede krijgen jouw behoeften een centrale plek bij het opstellen van een strategie. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Ons onderscheidend vermogen ligt in het koppelen van verschillende systemen, waardoor jouw bedrijf toegang krijgt tot een eigen marketing- en salesmachine. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Heemstede met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Neem dan contact met ons op en ontdek de kracht van ons online marketingbureau nabij Heemstede.

Ga jij de uitdaging aan?