Schurq

Schurq. is de rebel in Hem als het gaat om marketing en sales. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten uitzonderlijke resultaten voorleggen. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Hem

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Hem dat jouw behoeften centraal stelt bij het opstellen van een strategie. Samen laten we je organisatie groeien. Daarvoor kijken we naar wat goed gaat, beter kan en wat moet veranderen. Door diverse systemen te koppelen onderscheiden we ons én krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven leveren onze inspanningen meer leads, bezoekers en verkopen op. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Hem helpen wij jouw bedrijf online te groeien met onze revolutionaire strategieën en technieken.

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Marketing en sales automatiseren

Als online marketingbureau bij Hem gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Dit is het vertrekpunt voor gerichte campagnes, die meer sales en dus winst opbrengen. Om zicht te krijgen op de meest rendabele campagnes en optimalisatiemogelijkheden, spreken we onze geïntegreerde tools aan. Er worden op basis van het gedrag van jouw leads automatisch kansen gezien en van daaruit taken uitgezet naar jouw salesmanager. Het contact met je klant komt door deze real-time info nooit meer te vroeg of te laat, maar precies op het juiste moment!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Hem
Online marketing bureau Hem beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Performance door ons online marketingbureau regio Hem

Impact maken door rebelse marketing. Dat is wat schurq. doet. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag. En het levert onze klanten bovendien heel wat op. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. SEO, advertising, websiteoptimalisatie of social media. We benutten ieder kanaal optimaal om het beoogde resultaat te behalen.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

Maatwerk met een eigen aanpak

Als online marketingbureau nabij Hem is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Bij onze aanpak staan jouw behoeften centraal. We richten ons daarna op de doelgroep en spreken de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • Analyse van het huidige klantenbestand
  • Identificeren van uitdagingen en pijnpunten van jouw doelgroep
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Weergave van resultaten en optimalisatie van campagnes door custom dashboarding

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer doeltreffend.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Hem en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?