Schurq

Schurq. is de rebel in Hillegom als het gaat om marketing en sales. De nadruk ligt op ontwikkeling, van ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Door onze eigen regels te bepalen, veranderen we de status quo. Die revolutionaire marketingstrategie levert onze klanten uitzonderlijke resultaten op. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Hillegom

Automatisatie van marketing en sales

Als online marketingbureau in de buurt van Hillegom is het digitaliseren van marketingprocessen niet onze enige specialiteit. Het automatiseren van digitale marketingprocessen is waar we bij schurq. in uitmunten. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Dit is het vertrekpunt voor gerichte campagnes, die meer sales en dus winst opbrengen. Met onze geïntegreerde tools kun je precies zien welke campagnes het meeste opleveren en deze optimaliseren voor de toekomst. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Dankzij deze real-time informatie sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

Ontdekken hoe je met schurq. een voorsprong neemt op je concurrenten? Lees het in ons manifest!

Online marketingbureau nabij Hillegom met focus op performance

Rebelse marketing die impact maakt. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, SEO, advertising of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Hillegom
Online marketing bureau Hillegom beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk volgens eigen methode

Als online marketingbureau nabij Hillegom noemt schurq. zich de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Wij doen alles net iets anders dan andere bureaus om jouw concurrenten een stap voor te zijn. Onze aanpak begint altijd bij jouw behoeften, waarna we ons richten op de doelgroep en we de nieuwste technologieën gebruiken om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • Het bestaande klantenbestand analyseren
  • Identificeren van uitdagingen en pijnpunten van jouw doelgroep
  • De doelgroep en kanalen waarop ze te bereiken zijn in kaart brengen
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Marketing- en salesautomatisatie
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is anders, doeltreffend en gericht op groei.

Jij bent specialist ter zake in jouw sector, wij in de onze. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Hillegom dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Samen nemen we je organisatie onder de loep en bekijken we wat goed gaat, beter kan en/of anders moet. Door verschillende systemen te koppelen, krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Hierdoor ontstaat er synergie tussen marketing en sales. Dat is voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte, een unieke aanpak. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Met onze revolutionaire strategieën en technieken halen we als online marketingpartner regio Hillegom alles uit de online groei van je bedrijf.

Jouw bedrijf laten groeien? Neem dan contact met ons op en ontdek de kracht van ons online marketingbureau nabij Hillegom.

Ga jij de uitdaging aan?