Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Hilversum. Ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat gaat dan zowel over ons team en producten als onze positie in de markt of relaties met klanten. De regels worden bepaald door onszelf en zo veranderen we de status quo. Samen met onze klanten streven wij naar buitengewone resultaten, dankzij onze revolutionaire online marketingstrategie. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Hilversum

Online marketingbureau regio Hilversum met een onconventionele strategie

Wanneer ons full-service online marketingbureau in de buurt van Hilversum een strategie opstelt, stellen we jouw behoeften centraal. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door verschillende systemen met elkaar te koppelen. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Met onze revolutionaire strategieën en technieken, helpen we jouw bedrijf online groeien als betrouwbare online marketingpartner regio Hilversum.

Lees het manifest en komt te weten hoe je met schurq. een voorsprong neemt op de concurrentie.

Automatisatie van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingflows is als online marketingbureau in de regio van Hilversum niet onze enige specialiteit. Waar schurq. vooral in uitblinkt, is die digitale marketingprocessen automatiseren. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te lanceren, die meer sales en dus winst opleveren. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Door deze real-time info heb je op het juiste moment contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet te laat!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Hilversum
Online marketing bureau Hilversum beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Eén en al performance

Impact maken met rebelse marketing. Zo valt de aanpak van schurq. te omschrijven. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. We zijn een en al performance en zetten op het juiste moment de juiste kanalen in. Social media, advertising, SEO of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Jij bent de specialist in jouw vakgebied, wij in dat van ons. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Zo behalen we samen jouw doelstellingen.

Maatwerk met een eigen aanpak

Als online marketingbureau nabij Hilversum noemt schurq. zich de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We zijn je concurrenten telkens te slim af, omdat we de dingen net een tikkeltje anders aanpakken dan andere bureaus. Bij onze aanpak staan jouw behoeften centraal. We richten ons daarna op de doelgroep en spreken de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. We gaan als volgt te werk:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Aanwijzen van uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Sales- en marketingautomatisatie
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer effectief.

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij Hilversum.

Ga jij de uitdaging aan?