Schurq

Schurq. is een rebel in Hoogkarspel op gebied van marketing en sales. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten buitengewone resultaten voorleggen. Ontdek hoe je bedrijf met onze aanpak kan transformeren.

e-book online marketing bureau Hoogkarspel

Maatwerk volgens eigen methode

Als online marketingbureau nabij Hoogkarspel is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We pakken de dingen net een tikkeltje anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we je concurrenten telkens te slim af. Onze aanpak vertrekt vanuit jouw behoeften. Daarna richten we ons op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • Analyse van het huidige klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten vastleggen binnen de doelgroep
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om resultaten bij te houden en campagnes te optimaliseren

Door middel van een strategie die werkt, richten wij ons als jouw marketing- en salespartner op het behalen van succes voor jouw bedrijf. Onze aanpak is dan wel anders, hij is ontzettend doeltreffend.

Lees het manifest en komt te weten hoe je met schurq. een voorsprong neemt op de concurrentie.

De onconventionele strategie van schurq.

Als full-service online marketingbureau in de buurt van Hoogkarspel zetten we bij het opstellen van een strategie jouw behoeften centraal. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we diverse systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Met onze revolutionaire strategieën en technieken, helpen we jouw bedrijf online groeien als betrouwbare online marketingpartner regio Hoogkarspel.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Hoogkarspel
Online marketing bureau Hoogkarspel beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Dat is de aanpak van schurq. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. We stellen performance voorop en zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, advertising, websiteoptimalisatie of social media. We benutten ieder kanaal optimaal om het beoogde resultaat te behalen.

In jouw vakgebied ben jij de specialist en wij in dat van ons. Vertrouw dus op onze machine. Die zorgt voor leads, die jij daarna overtuigt met persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Marketing en sales automatiseren

Als online marketingbureau bij Hoogkarspel gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Het automatiseren van die digitale marketingprocessen is namelijk de sterkte van schurq. We koppelen hiervoor systemen en analyseren het gedrag van bezoekers en leads. Daaruit halen we data, die we omzetten in acties. Dit is het vertrekpunt voor gerichte campagnes, die meer sales en dus winst opbrengen. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Het contact met je klant komt door deze real-time info nooit meer te vroeg of te laat, maar precies op het juiste moment!

Jouw bedrijf laten groeien? Contacteer ons online marketingbureau in de buurt van Hoogkarspel en ervaar zelf de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?