Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. We veranderen de status quo en bepalen zelf de regels. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten uitzonderlijke resultaten te behalen. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Ilpendam

Maatwerk volgens eigen methode

Een online marketingbureau anbij Ilpendam met een rebels kantje? Dat is schurq. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Uitdagingen en pijnpunten vastleggen binnen de doelgroep
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Creëren van creatieve campagnes
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is anders dan anders, maar vooral doeltreffend.

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

De onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Ilpendam dat jouw behoeften centraal stelt bij het opstellen van een strategie. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door diverse systemen te koppelen, krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan, zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Ilpendam zetten we onze revolutionaire strategieën en technieken in om jouw bedrijf online te helpen groeien.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Ilpendam
Online marketing bureau Ilpendam beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Ilpendam gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Om data om te zetten in acties, automatiseren we marketing- en salesprocessen door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Je ziet welke campagnes het meeste opleveren en welke optimalisatiemogelijkheden er zijn dankzij onze geïntegreerde tools. De tools zien automatisch kansen op basis van het gedrag van jouw leads. Zo worden taken uitgezet voor je salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Jij kent alles van jouw vakgebied en wij van het onze. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Online marketingbureau nabij Ilpendam met focus op performance

Met rebelse marketing impact maken. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. Iets dat onze klanten heel wat oplevert. We zijn een en al performance en zetten op het juiste moment de juiste kanalen in. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? We leggen het je graag uit! Contacteer snel ons online marketingbureau regio Ilpendam.

Ga jij de uitdaging aan?