Schurq

Op vlak van marketing en sales is schurq. een echte rebel in Katwoude. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten uitzonderlijke resultaten te behalen. Ontdek hoe je bedrijf met onze aanpak kan transformeren.

e-book online marketing bureau Katwoude

Marketing en sales automatiseren

Het digitaliseren van marketingflows is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Katwoude doen. Schurq. blinkt namelijk vooral uit in het automatiseren van die digitale marketingprocessen. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes voeren die leiden tot meer sales en winst. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de wereld van marketing en sales is schurq. het rebelse online marketingbureau nabij Katwoude. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. We gaan op deze manier te werk:

  • Het bestaande klantenbestand analyseren
  • Aanwijzen van uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Creatieve campagnes opzetten
  • Marketing- en salesprocessen automatiseren
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg effectief.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Katwoude
Online marketing bureau Katwoude beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau nabij Katwoude met focus op performance

Impact maken door rebelse marketing. Zo kan je de aanpak van schurq. omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes, wat onze klanten heel wat oplevert. Performance staat voorop en we zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, advertising, SEO of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Vertrouw dus op onze machine. Die zorgt voor leads, die jij daarna overtuigt met persoonlijk contact. Zo behalen we samen jouw doelstellingen.

De onconventionele strategie van schurq.

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Katwoude een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door diverse systemen te koppelen, krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Hierdoor ontstaat er synergie tussen marketing en sales. Dat is voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte, een unieke aanpak. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Met onze revolutionaire strategieën en technieken halen we als online marketingpartner regio Katwoude alles uit de online groei van je bedrijf.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Ontdek de kracht van schurq. Neem contact op met ons online marketingbureau in de buurt van Katwoude.

Ga jij de uitdaging aan?