Schurq

Op vlak van marketing en sales is schurq. een echte rebel in Koog aan de Zaan. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten uitzonderlijke resultaten. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Koog aan de Zaan

Automatiseren van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingflows is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Koog aan de Zaan doen. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. We koppelen hiervoor systemen en analyseren het gedrag van bezoekers en leads. Daaruit halen we data, die we omzetten in acties. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Je ziet met onze geïntegreerde tools precies welke campagnes het meeste opleveren en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Door deze real-time info heb je op het juiste moment contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet te laat!

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Online marketingbureau regio Koog aan de Zaan met een onconventionele strategie

Ons full-service online marketingbureau in de buurt van Koog aan de Zaan vertrekt telkens vanuit jouw behoeften wanneer we een strategie opmaken. Je organisatie laten groeien doen we samen, door te analyseren wat goed gaat, beter kan en anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we diverse systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. De synergie die zo tussen marketing en sales ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Met onze revolutionaire strategieën en technieken, helpen we jouw bedrijf online groeien als betrouwbare online marketingpartner regio Koog aan de Zaan.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Koog aan de Zaan
Online marketing bureau Koog aan de Zaan beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Performance door ons online marketingbureau regio Koog aan de Zaan

Rebelse marketing met impact. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag. En het levert onze klanten bovendien heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, social media of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Jij kent alles van jouw vakgebied en wij van het onze. leads komen binnen via onze machine, jij overtuigt ze met persoonlijk contact. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Een online marketingbureau anbij Koog aan de Zaan met een rebels kantje? Dat is schurq. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Onze aanpak vertrekt vanuit jouw behoeften. Daarna richten we ons op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Die aanpak ziet er zo uit:

  • Het bestaande klantenbestand analyseren
  • Uitdagingen en pijnpunten vastleggen binnen de doelgroep
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om resultaten bij te houden en campagnes te optimaliseren

Jouw bedrijf succesvol maken? Dat doen we door als jouw marketing- en salespartner een strategie te ontwikkelen die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg effectief.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons online marketingbureau in de buurt van Koog aan de Zaan en ervaar zelf de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?