Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Kortenhoef. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten uitzonderlijke resultaten voorleggen. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Kortenhoef

Performance door ons online marketingbureau regio Kortenhoef

Rebelse marketing met impact. Dat is de aanpak van schurq. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag. En het levert onze klanten bovendien heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, SEO, advertising of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Online marketingbureau regio Kortenhoef met een onconventionele strategie

Wanneer ons full-service online marketingbureau in de buurt van Kortenhoef een strategie opstelt, stellen we jouw behoeften centraal. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door verschillende systemen te koppelen onderscheiden we ons én krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Als betrouwbare online marketingpartner regio Kortenhoef willen we je bedrijf online laten groeien door in te zetten op onze revolutionaire strategieën en technieken.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Kortenhoef
Online marketing bureau Kortenhoef beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk volgens eigen methode

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Kortenhoef graag de rebel uit. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Onze aanpak begint altijd bij jouw behoeften, waarna we ons richten op de doelgroep en we de nieuwste technologieën gebruiken om resultaten te behalen. Zo gaan we te werk:

  • Het bestaande klantenbestand analyseren
  • Uitdagingen en pijnpunten identificeren van jouw doelgroep
  • In kaart brengen van de doelgroep en de kanalen waarop zij te bereiken zijn
  • Creatie van creatieve campagnes
  • Automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

We richten ons als jouw marketing- en salespartner op het succes van jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is dan wel anders, hij is ontzettend doeltreffend.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Automatisatie van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Kortenhoef doen we meer dan alleen marketingflows digitaliseren. Het automatiseren van digitale marketingprocessen is waar we bij schurq. in uitblinken. We koppelen hiervoor systemen en analyseren het gedrag van bezoekers en leads. Daaruit halen we data, die we omzetten in acties. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes lanceren die leiden tot meer sales en winst. Je ziet met onze geïntegreerde tools precies welke campagnes het meeste opleveren en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. De tools zien automatisch kansen op basis van het gedrag van jouw leads. Zo worden taken uitgezet voor je salesmanagers. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

Te weten komen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We hebben het er graag eens met je over, neem snel contact op met ons online marketingbureau in de regio van Kortenhoef.

Ga jij de uitdaging aan?