Schurq

Een echte rebel op vlak van marketing en sales? Dat is schurq. We zetten in op ontwikkeling, binnen ons team en productaanbod, maar ook voor onze positie in de markt en relaties met klanten. We veranderen de status quo en bepalen zelf de regels. Samen met onze klanten streven wij naar uitzonderlijke resultaten, dankzij onze revolutionaire online marketingstrategie. Ontdek hoe je bedrijf met onze aanpak kan transformeren.

e-book online marketing bureau Kwadijk

Maatwerk volgens eigen methode

Als online marketingbureau nabij Kwadijk is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Wij doen alles net iets anders dan andere bureaus om jouw concurrenten een stap voor te zijn. Onze aanpak begint altijd bij jouw behoeften, waarna we ons richten op de doelgroep en we de nieuwste technologieën inzetten om resultaten te behalen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Analyse van het actuele klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten vastleggen binnen de doelgroep
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Creatieve campagnes opzetten
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is dan wel onconventioneel, maar zeker en vast effectief.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Marketing en sales automatiseren

Het digitaliseren van marketingprocessen is als online marketingbureau in de regio van Kwadijk niet onze enige specialiteit. De sterkte van schurq. ligt namelijk in het automatiseren van die processen. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te lanceren, die meer sales en dus winst opleveren. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. In het gedrag van je leads zien die tools automatisch kansen. Die worden aan de salesmanager doorgegeven als op te nemen taken. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Kwadijk
Online marketing bureau Kwadijk beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Eén en al performance

Impact maken door rebelse marketing. Zo kan je de aanpak van schurq. omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes, wat onze klanten heel wat oplevert. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, websiteoptimalisatie of social media. Ieder kanaal wordt optimaal ingezet om het gewenste resultaat te behalen.

In jouw vakgebied ben jij de specialist en wij in dat van ons. Vertrouw dus op onze machine. Die zorgt voor leads, die jij daarna overtuigt met persoonlijk contact. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Online marketingbureau regio Kwadijk met een onconventionele strategie

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Kwadijk dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door diverse systemen te koppelen onderscheiden we ons én krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Kwadijk met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien? We hebben het er graag eens met je over, neem snel contact op met ons online marketingbureau in de regio van Kwadijk.

Ga jij de uitdaging aan?