Schurq

Schurq. is de rebel in Lijnden als het gaat om marketing en sales. We zetten in op ontwikkeling, binnen ons team en productaanbod, maar ook voor onze positie in de markt en relaties met klanten. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten uitzonderlijke resultaten te behalen. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Lijnden

Online marketingbureau nabij Lijnden met focus op performance

Rebelse marketing met impact. Dat is wat schurq. doet. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag. En het levert onze klanten bovendien heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, websiteoptimalisatie of social media. Ieder kanaal wordt optimaal benut om het gewenste resultaat te behalen.

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Lijnden dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we diverse systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Lijnden helpen wij jouw bedrijf online te groeien met onze revolutionaire strategieën en technieken.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Lijnden
Online marketing bureau Lijnden beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk volgens eigen methode

Een online marketingbureau anbij Lijnden met een rebels kantje? Dat is schurq. We pakken de dingen net een tikkeltje anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we je concurrenten telkens te slim af. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. Die aanpak ziet er zo uit:

  • Analyse van het huidige klantenbestand
  • Aanwijzen van uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Het opzetten van creatieve campagnes
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Weergave van resultaten en optimalisatie van campagnes door custom dashboarding

Om jouw bedrijf succesvol te maken, ontwikkelen wij als marketing- en salespartner een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg effectief.

Jij kent alles van jouw vakgebied en wij van het onze. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Automatiseren van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingflows is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Lijnden doen. Het automatiseren van digitale marketingflows is waar we bij schurq. in uitblinken. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Dit is de basis voor gerichte campagnes. Die leveren je meer sales en winst op. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. De tools zien automatisch kansen op basis van het gedrag van jouw leads. Zo worden taken uitgezet voor je salesmanagers. Door deze real-time informatie pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? Ontdek de kracht van schurq. Neem contact op met ons online marketingbureau in de buurt van Lijnden.

Ga jij de uitdaging aan?