Schurq

Schurq. is een rebel in Lisse op gebied van marketing en sales. Of het nu om ons team, onze producten, de positie in de markt of relaties met klanten draait, wij zetten in op ontwikkeling. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten buitengewone resultaten. Ontdek hoe je bedrijf met onze aanpak kan transformeren.

e-book online marketing bureau Lisse

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als online marketingbureau nabij Lisse is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Analyse van het huidige klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten vastleggen binnen de doelgroep
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Het opzetten van creatieve campagnes
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, doeltreffend en gericht op groei.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. We zijn een en al performance en zetten op het juiste moment de juiste kanalen in. Social media, SEO, advertising of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal ingezet om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Lisse
Online marketing bureau Lisse beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

De onconventionele strategie van schurq.

Bij het opstellen van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Lisse jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door diverse systemen te koppelen onderscheiden we ons én krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Als betrouwbare online marketingpartner regio Lisse willen we je bedrijf online laten groeien door in te zetten op onze revolutionaire strategieën en technieken.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Automatisatie van marketing en sales

Als online marketingbureau in de buurt van Lisse is het digitaliseren van marketingprocessen niet onze enige specialiteit. De sterkte van schurq. ligt namelijk in het automatiseren van die processen. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Dat nemen we als basis voor gerichte campagnes, die meer sales en winst genereren. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

Jouw bedrijf laten groeien? Contacteer ons online marketingbureau in de buurt van Lisse en ervaar zelf de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?