Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Nieuwe Niedorp. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. Door onze eigen regels te bepalen, veranderen we de status quo. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om uitzonderlijke resultaten na te streven. Ontdek de transformatie van jouw bedrijf met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Nieuwe Niedorp

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau in de buurt van Nieuwe Niedorp is het digitaliseren van marketingflows niet onze enige specialiteit. Het automatiseren van digitale marketingprocessen is waar we bij schurq. in uitmunten. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Zo voeren we gerichte campagnes, die leiden dan weer tot meer sales en winst. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Eén en al performance

Met rebelse marketing impact maken. Zo valt de aanpak van schurq. te omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. Performance staat voorop en we zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Nieuwe Niedorp
Online marketing bureau Nieuwe Niedorp beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Als full-service online marketingbureau in de buurt van Nieuwe Niedorp zetten we bij het opstellen van een strategie jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door diverse systemen met elkaar te koppelen, creëren we een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf. Hierdoor ontstaat er synergie tussen marketing en sales. Dat is voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte, een unieke aanpak. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Nieuwe Niedorp zetten we onze revolutionaire strategieën en technieken in om jouw bedrijf online te helpen groeien.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Met die samenwerking behalen we jouw doelstellingen.

Maatwerk met een eigen aanpak

Als online marketingbureau nabij Nieuwe Niedorp is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We pakken de dingen net een tikkeltje anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we je concurrenten telkens te slim af. Onze aanpak begint altijd bij jouw behoeften, waarna we ons richten op de doelgroep en we de nieuwste technologieën gebruiken om resultaten te behalen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Analyse van het actuele klantenbestand
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • In kaart brengen van de doelgroep en de kanalen waarop zij te bereiken zijn
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Marketing- en salesprocessen automatiseren
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Om jouw bedrijf succesvol te maken, ontwikkelen wij als marketing- en salespartner een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, maar daarom ook juist zeer effectief.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij Nieuwe Niedorp.

Ga jij de uitdaging aan?