Schurq

Op vlak van marketing en sales is schurq. een echte rebel in Nieuwer Ter Aa. De nadruk ligt op ontwikkeling, van ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We volgen alleen onze eigen regels, waardoor we de status quo veranderen. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten buitengewone resultaten te behalen. Ontdek zelf hoe jouw bedrijf kan transformeren met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Nieuwer Ter Aa

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als rebelse outsider zet schurq., het online marketingbureau nabij Nieuwer Ter Aa, de wereld van marketing en sales op z’n kop. Wij doen alles net iets anders dan andere bureaus om jouw concurrenten een stap voor te zijn. Onze aanpak stellen we op door te vertrekken vanuit jouw behoeften. Daarna spitsen we ons toe op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • Kanalen waarop we de doelgroep willen bereiken in kaart brengen
  • Creatieve campagnes creëren
  • Marketing- en salesprocessen automatiseren
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

We richten ons als jouw marketing- en salespartner op het succes van jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg effectief.

Ontdekken hoe je met schurq. een voorsprong neemt op je concurrenten? Lees het in ons manifest!

Automatiseren van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingflows is als online marketingbureau in de regio van Nieuwer Ter Aa niet onze enige specialiteit. De sterkte van schurq. ligt namelijk in het automatiseren van die processen. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Dit is de basis voor gerichte campagnes. Die leveren je meer sales en winst op. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Nieuwer Ter Aa
Online marketing bureau Nieuwer Ter Aa beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Bij het opmaken van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Nieuwer Ter Aa jouw behoeften centraal. Je organisatie laten groeien doen we samen, door te analyseren wat goed gaat, beter kan en anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we diverse systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Als betrouwbare online marketingpartner regio Nieuwer Ter Aa willen we je bedrijf online laten groeien door in te zetten op onze revolutionaire strategieën en technieken.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes, wat onze klanten heel wat oplevert. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. We benutten ieder kanaal optimaal om het beoogde resultaat te behalen.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Ontdek de kracht van schurq. Neem contact op met ons online marketingbureau in de buurt van Nieuwer Ter Aa.

Ga jij de uitdaging aan?