Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten uitzonderlijke resultaten voorleggen. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Nigtevecht

Maatwerk volgens eigen methode

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Nigtevecht graag de rebel uit. We zijn je concurrenten telkens te slim af, omdat we de dingen net een tikkeltje anders aanpakken dan andere bureaus. Onze aanpak vertrekt vanuit jouw behoeften. Daarna richten we ons op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. We gaan als volgt te werk:

  • Audit van het huidige klantenbestand
  • Aanwijzen van uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep
  • In kaart brengen van de doelgroep en de kanalen waarop zij te bereiken zijn
  • Het creëren van campagnes met creatieve toets
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Als jouw marketing- en salespartner richten wij ons op het behalen van succes voor jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer effectief.

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Performance door ons online marketingbureau regio Nigtevecht

Met rebelse marketing impact maken. Dat is wat schurq. doet. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. We zijn een en al performance en zetten op het juiste moment de juiste kanalen in. Advertising, SEO, social media of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal benut om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Nigtevecht
Online marketing bureau Nigtevecht beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Marketing en sales automatiseren

We gaan als online marketingbureau bij Nigtevecht verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Om data om te zetten in acties, automatiseren we marketing- en salesprocessen door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te voeren, die meer sales en dus winst opleveren. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. Op basis van het gedrag van jouw leads worden automatisch kansen gezien en taken uitgezet naar jouw salesmanagers. Door deze real-time informatie pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

De onconventionele strategie van schurq.

Bij het opstellen van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Nigtevecht jouw behoeften centraal. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door diverse systemen met elkaar te koppelen, creëren we een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf. De synergie die zo tussen marketing en sales ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Nigtevecht zetten we onze revolutionaire strategieën en technieken in om jouw bedrijf online te helpen groeien.

Te weten komen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We hebben het er graag eens met je over, neem snel contact op met ons online marketingbureau in de regio van Nigtevecht.

Ga jij de uitdaging aan?