Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. De regels worden bepaald door onszelf en zo veranderen we de status quo. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten uitzonderlijke resultaten. Ontdek hoe je bedrijf met onze aanpak kan transformeren.

e-book online marketing bureau Noord-Scharwoude

Automatisatie van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Noord-Scharwoude doen we meer dan alleen marketingflows digitaliseren. Waar schurq. vooral in uitblinkt, is die digitale marketingprocessen automatiseren. Hierbij analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we die data gaan omzetten in acties. Zo voeren we gerichte campagnes, die leiden dan weer tot meer sales en winst. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. Er worden op basis van het gedrag van jouw leads automatisch kansen gezien en van daaruit taken uitgezet naar jouw salesmanager. Dankzij deze real-time info sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Online marketingbureau nabij Noord-Scharwoude met focus op performance

Impact maken door rebelse marketing. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, SEO, advertising of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Noord-Scharwoude
Online marketing bureau Noord-Scharwoude beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk met een eigen aanpak

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Noord-Scharwoude graag de rebel uit. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Onze aanpak begint altijd bij jouw behoeften, waarna we ons richten op de doelgroep en we de nieuwste technologieën gebruiken om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • In kaart brengen van de doelgroep en de kanalen waarop zij te bereiken zijn
  • Creatieve campagnes opzetten
  • Marketing- en salesautomatisatie
  • Custom dashboarding om resultaten bij te houden en campagnes te optimaliseren

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer effectief.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

De onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Noord-Scharwoude dat jouw behoeften centraal stelt bij het opstellen van een strategie. Je organisatie laten groeien doen we samen, door te analyseren wat goed gaat, beter kan en anders moet. Door verschillende systemen met elkaar te koppelen, creëren we een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf. De synergie die zo tussen marketing en sales ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Noord-Scharwoude met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? Contacteer ons online marketingbureau in de buurt van Noord-Scharwoude en ervaar zelf de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?