Schurq

Op vlak van marketing en sales is schurq. een echte rebel in Oosterblokker. Ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat gaat dan zowel over ons team en producten als onze positie in de markt of relaties met klanten. We veranderen de status quo en bepalen zelf de regels. Die revolutionaire marketingstrategie levert onze klanten uitzonderlijke resultaten op. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Oosterblokker

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Oosterblokker graag de rebel uit. We pakken de dingen net een tikkeltje anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we je concurrenten telkens te slim af. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. We gaan als volgt te werk:

  • Analyse van het huidige klantenbestand
  • Identificeren van uitdagingen en pijnpunten van jouw doelgroep
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Creëren van creatieve campagnes
  • Automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Resultaten opvolgen en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, maar daarom ook juist zeer effectief.

Ontdekken hoe je met schurq. een voorsprong neemt op je concurrenten? Lees het in ons manifest!

Marketing en sales automatiseren

Als online marketingbureau bij Oosterblokker doen we meer dan alleen marketingprocessen digitaliseren. Schurq. blinkt namelijk vooral uit in het automatiseren van die digitale marketingflows. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Dit is het vertrekpunt voor gerichte campagnes, die meer sales en dus winst opbrengen. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. Er worden op basis van het gedrag van jouw leads automatisch kansen gezien en van daaruit taken uitgezet naar jouw salesmanager. Door deze real-time info heb je op het juiste moment contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet te laat!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Oosterblokker
Online marketing bureau Oosterblokker beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau regio Oosterblokker met een onconventionele strategie

Ons full-service online marketingbureau in de buurt van Oosterblokker vertrekt telkens vanuit jouw behoeften wanneer we een strategie opmaken. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We onderscheiden ons door diverse systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Dit zorgt voor synergie tussen marketing en sales en een unieke aanpak voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Oosterblokker met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

In jouw vakgebied ben jij de specialist en wij in dat van ons. leads komen binnen via onze machine, jij overtuigt ze met persoonlijk contact. Met deze samenwerking ronden we jouw doelstellingen succesvol af.

Online marketingbureau nabij Oosterblokker met focus op performance

Rebelse marketing die impact maakt. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes en dat levert onze klanten heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, social media, SEO of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Oosterblokker en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?