Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Oostwoud. We zetten in op ontwikkeling, binnen ons team en productaanbod, maar ook voor onze positie in de markt en relaties met klanten. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten uitzonderlijke resultaten te behalen. Ontdek de transformatie van jouw bedrijf met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Oostwoud

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Bij het opmaken van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Oostwoud jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Ons onderscheidend vermogen ligt in het koppelen van diverse systemen, waardoor jouw bedrijf toegang krijgt tot een eigen marketing- en salesmachine. Hierdoor ontstaat er synergie tussen marketing en sales. Dat is voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte, een unieke aanpak. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven leveren onze inspanningen meer leads, bezoekers en verkopen op. Als betrouwbare online marketingpartner regio Oostwoud willen we je bedrijf online laten groeien door in te zetten op onze revolutionaire strategieën en technieken.

Ontdekken hoe je met schurq. een voorsprong neemt op je concurrenten? Lees het in ons manifest!

Eén en al performance

Met rebelse marketing impact maken. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. Performance staat voorop en we zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Oostwoud
Online marketing bureau Oostwoud beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk met een eigen aanpak

In de marketing- en saleswereld is schurq. als online marketingbureau nabij Oostwoud de rebelse outsider. We zijn je concurrenten telkens te slim af, omdat we de dingen net een tikkeltje anders aanpakken dan andere bureaus. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • De actuele klanten analyseren
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Creatie van creatieve campagnes
  • Sales- en marketingautomatisatie
  • Via custom dashboarding worden de resultaten weergegeven en optimaliseren we campagnes

Door middel van een strategie die werkt, richten wij ons als jouw marketing- en salespartner op het behalen van succes voor jouw bedrijf. Onze aanpak is dan wel onconventioneel, maar zeker en vast doeltreffend.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Marketing en sales automatiseren

Het digitaliseren van marketingprocessen is als online marketingbureau in de regio van Oostwoud niet onze enige specialiteit. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. We koppelen hiervoor systemen en analyseren het gedrag van bezoekers en leads. Daaruit halen we data, die we omzetten in acties. Zo voeren we gerichte campagnes, die leiden dan weer tot meer sales en winst. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Door deze real-time informatie pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

Te weten komen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We leggen het je graag uit! Contacteer snel ons online marketingbureau regio Oostwoud.

Ga jij de uitdaging aan?