Schurq

Een echte rebel op vlak van marketing en sales? Dat is schurq. De nadruk ligt op ontwikkeling, van ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Met deze revolutionaire marketingstrategie streven we naar uitzonderlijke resultaten, samen met onze klanten. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Oudendijk

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Een online marketingbureau anbij Oudendijk met een rebels kantje? Dat is schurq. We zijn je concurrenten telkens te slim af, omdat we de dingen net een tikkeltje anders aanpakken dan andere bureaus. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Analyse van het bestaande klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten identificeren van jouw doelgroep
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Creatieve campagnes creëren
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders dan anders, maar vooral doeltreffend.

Ontdekken hoe je met schurq. een voorsprong neemt op je concurrenten? Lees het in ons manifest!

Automatiseren van marketing en sales

We gaan als online marketingbureau bij Oudendijk verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Schurq. blinkt namelijk vooral uit in het automatiseren van die digitale marketingprocessen. Door systemen te koppelen en het gedrag van bezoekers en leads te analyseren, kunnen we zowel de marketing- als salesprocessen automatiseren en data omzetten in acties. Dit is de basis voor gerichte campagnes. Die leveren je meer sales en winst op. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Oudendijk
Online marketing bureau Oudendijk beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Performance door ons online marketingbureau regio Oudendijk

Rebelse marketing die impact maakt. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. Social media, SEO, advertising of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. leads komen binnen via onze machine, jij overtuigt ze met persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

In ons full-service online marketingbureau in de buurt van Oudendijk krijgen jouw behoeften een centrale plek bij het opmaken van een strategie. Samen nemen we je organisatie onder de loep en bekijken we wat goed gaat, beter kan en/of anders moet. Door diverse systemen met elkaar te koppelen, creëren we een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven zorgen wij voor meer leads, bezoekers en verkopen. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Oudendijk helpen wij jouw bedrijf online te groeien met onze revolutionaire strategieën en technieken.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Ontdek de kracht van schurq. Neem contact op met ons online marketingbureau in de buurt van Oudendijk.

Ga jij de uitdaging aan?