Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Ouderkerk aan de Amstel. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. Door onze eigen regels te bepalen, veranderen we de status quo. Samen met onze klanten streven wij naar buitengewone resultaten, dankzij onze revolutionaire online marketingstrategie. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Ouderkerk aan de Amstel

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de wereld van marketing en sales is schurq. het rebelse online marketingbureau nabij Ouderkerk aan de Amstel. Omdat we alles net iets anders aanpakken dan andere bureaus, blijven we je concurrenten een stap voor. Onze aanpak stellen we op door te vertrekken vanuit jouw behoeften. Daarna spitsen we ons toe op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Die aanpak ziet er zo uit:

  • Audit van het actuele klantenbestand
  • Aanwijzen van uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep
  • In kaart brengen van de doelgroep en de kanalen waarop zij te bereiken zijn
  • Creatie van creatieve campagnes
  • Automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Resultaten bijhouden en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

We richten ons als jouw marketing- en salespartner op het succes van jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders dan anders, maar vooral doeltreffend.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Automatiseren van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingprocessen is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Ouderkerk aan de Amstel doen. Schurq. blinkt namelijk vooral uit in het automatiseren van die digitale marketingflows. Hierbij analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we die data gaan omzetten in acties. Dit is het vertrekpunt voor gerichte campagnes, die meer sales en dus winst opbrengen. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Door deze real-time info pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Ouderkerk aan de Amstel
Online marketing bureau Ouderkerk aan de Amstel beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

De onconventionele strategie van schurq.

Ons full-service online marketingbureau in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel vertrekt telkens vanuit jouw behoeften wanneer we een strategie opmaken. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We onderscheiden ons door diverse systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Door onze revolutionaire strategieën en technieken in te zetten, helpen we als betrouwbare online marketingpartner regio Ouderkerk aan de Amstel je bedrijf groeien.

Jij kent alles van jouw vakgebied en wij van het onze. Onze machine levert je de leads aan, die jij met persoonlijk contact kan overtuigen. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Zo kan je de aanpak van schurq. omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes en dat levert onze klanten heel wat op. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. Social media, advertising, SEO of websiteoptimalisatie. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Ouderkerk aan de Amstel en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?