Schurq

Schurq. is een rebel in Overveen op gebied van marketing en sales. We zetten in op ontwikkeling, binnen ons team en productaanbod, maar ook voor onze positie in de markt en relaties met klanten. We veranderen de status quo en bepalen zelf de regels. Met deze revolutionaire marketingstrategie streven we naar buitengewone resultaten, samen met onze klanten. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Overveen

Eén en al performance

Rebelse marketing die impact maakt. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. We stellen performance voorop en zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, advertising, social media of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Een voorsprong nemen op de concurrentie? Download ons manifest!

Maatwerk volgens eigen methode

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Overveen graag de rebel uit. We pakken de dingen net een tikkeltje anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we je concurrenten telkens te slim af. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Uitdagingen en pijnpunten vastleggen binnen de doelgroep
  • De doelgroep en kanalen waarop ze te bereiken zijn in kaart brengen
  • Creatieve campagnes opzetten
  • Automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om resultaten bij te houden en campagnes te optimaliseren

Als jouw marketing- en salespartner richten wij ons op het behalen van succes voor jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg doeltreffend.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Overveen
Online marketing bureau Overveen beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Overveen gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Dit is de basis voor gerichte campagnes. Die leveren je meer sales en winst op. Je ziet welke campagnes het meeste opleveren en welke optimalisatiemogelijkheden er zijn dankzij onze geïntegreerde tools. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine levert je de leads aan, die jij met persoonlijk contact kan overtuigen. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Online marketingbureau regio Overveen met een onconventionele strategie

Bij het opstellen van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Overveen jouw behoeften centraal. Samen kijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet om jouw organisatie te laten groeien. We onderscheiden ons door diverse systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Met onze revolutionaire strategieën en technieken, helpen we jouw bedrijf online groeien als betrouwbare online marketingpartner regio Overveen.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Contacteer ons online marketingbureau in de buurt van Overveen en ervaar zelf de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?