Schurq

Een echte rebel op vlak van marketing en sales? Dat is schurq. Ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat gaat dan zowel over ons team en producten als onze positie in de markt of relaties met klanten. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Met deze revolutionaire marketingstrategie streven we naar uitzonderlijke resultaten, samen met onze klanten. Ontdek hoe je bedrijf met onze aanpak kan transformeren.

e-book online marketing bureau Purmerland

Performance door ons online marketingbureau regio Purmerland

Impact maken door rebelse marketing. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. Social media, advertising, SEO of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

De onconventionele strategie van schurq.

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Purmerland een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door diverse systemen met elkaar te koppelen. Er ontstaat zo synergie tussen marketing en sales. Die aanpak is voor elk bedrijf uniek, ongeacht de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Purmerland met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Purmerland
Online marketing bureau Purmerland beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Marketing en sales automatiseren

Het digitaliseren van marketingflows is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Purmerland doen. Vooral in het automatiseren van die processen blinkt schurq. uit. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes voeren die leiden tot meer sales en winst. Je ziet met onze geïntegreerde tools precies welke campagnes het meeste opleveren en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Jij bent specialist ter zake in jouw sector, wij in de onze. Onze machine levert je de leads aan, die jij met persoonlijk contact kan overtuigen. Zo behalen we samen jouw doelstellingen.

Maatwerk volgens eigen methode

Als online marketingbureau nabij Purmerland noemt schurq. zich de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Onze aanpak stellen we op door te vertrekken vanuit jouw behoeften. Daarna spitsen we ons toe op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Analyse van het bestaande klantenbestand
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Creëren van creatieve campagnes
  • Sales- en marketingautomatisatie
  • Resultaten opvolgen en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Jouw bedrijf succesvol maken? Dat doen we door als jouw marketing- en salespartner een strategie te ontwikkelen die werkt. Onze aanpak is dan wel anders, hij is ontzettend doeltreffend.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij Purmerland.

Ga jij de uitdaging aan?