Schurq

Op vlak van marketing en sales is schurq. een echte rebel in Santpoort-Noord. De nadruk ligt op ontwikkeling, van ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Door onze eigen regels te bepalen, veranderen we de status quo. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten uitzonderlijke resultaten voorleggen. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Santpoort-Noord

De onconventionele strategie van schurq.

Als full-service online marketingbureau in de buurt van Santpoort-Noord zetten we bij het opstellen van een strategie jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We onderscheiden ons door verschillende systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. De synergie die zo tussen marketing en sales ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Als betrouwbare online marketingpartner regio Santpoort-Noord willen we je bedrijf online laten groeien door in te zetten op onze revolutionaire strategieën en technieken.

Ontdekken hoe je met schurq. een voorsprong neemt op je concurrenten? Lees het in ons manifest!

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. Ons doel is performance. Daarvoor zetten we de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, social media, SEO of websiteoptimalisatie. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Santpoort-Noord
Online marketing bureau Santpoort-Noord beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatisatie van marketing en sales

We gaan als online marketingbureau bij Santpoort-Noord verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Het automatiseren van digitale marketingflows is waar we bij schurq. in uitblinken. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Dit is de basis voor gerichte campagnes. Die leveren je meer sales en winst op. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine zorgt voor de leads, jij voor het persoonlijke contact. Met die samenwerking behalen we jouw doelstellingen.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als rebelse outsider zet schurq., het online marketingbureau nabij Santpoort-Noord, de wereld van marketing en sales op z’n kop. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Het bestaande klantenbestand analyseren
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De doelgroep en kanalen waarop ze te bereiken zijn in kaart brengen
  • Creatieve campagnes creëren
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Resultaten opvolgen en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg effectief.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Contacteer ons online marketingbureau in de buurt van Santpoort-Noord en ervaar zelf de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?