Schurq

Op het gebied van marketing en sales zijn wij de rebellen in Schagen. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Samen met onze klanten streven wij naar buitengewone resultaten, dankzij onze revolutionaire online marketingstrategie. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Schagen

Automatisatie van marketing en sales

We doen als online marketingbureau bij Schagen méér dan alleen marketingprocessen digitaliseren. Waar schurq. vooral in uitblinkt, is die digitale marketingprocessen automatiseren. We koppelen hiervoor systemen en analyseren het gedrag van bezoekers en leads. Daaruit halen we data, die we omzetten in acties. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te lanceren, die meer sales en dus winst opleveren. Je ziet welke campagnes het meeste opleveren en welke optimalisatiemogelijkheden er zijn dankzij onze geïntegreerde tools. In het gedrag van je leads zien die tools automatisch kansen. Die worden aan de salesmanager doorgegeven als op te nemen taken. Dankzij deze real-time info sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

Lees het manifest en komt te weten hoe je met schurq. een voorsprong neemt op de concurrentie.

Maatwerk met een eigen aanpak

Als online marketingbureau nabij Schagen noemt schurq. zich de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We zijn je concurrenten telkens te slim af, omdat we de dingen net een tikkeltje anders aanpakken dan andere bureaus. Onze aanpak begint altijd bij jouw behoeften, waarna we ons richten op de doelgroep en we de nieuwste technologieën inzetten om resultaten te behalen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • De doelgroep en kanalen waarop ze te bereiken zijn in kaart brengen
  • Creatie van creatieve campagnes
  • Automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om resultaten bij te houden en campagnes te optimaliseren

Als jouw marketing- en salespartner richten wij ons op het behalen van succes voor jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, maar daarom ook juist zeer effectief.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Schagen
Online marketing bureau Schagen beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Dat is de aanpak van schurq. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal ingezet om het gewenste resultaat te behalen.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

De onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Schagen dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we verschillende systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven leveren onze inspanningen meer leads, bezoekers en verkopen op. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Schagen met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Jouw bedrijf laten groeien? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Schagen en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?