Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. We zetten in op ontwikkeling, binnen ons team en productaanbod, maar ook voor onze positie in de markt en relaties met klanten. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten uitzonderlijke resultaten voorleggen. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Schermerhorn

Online marketingbureau regio Schermerhorn met een onconventionele strategie

Als full-service online marketingbureau in de buurt van Schermerhorn zetten we bij het opstellen van een strategie jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien. Daarvoor kijken we naar wat goed gaat, beter kan en wat moet veranderen. We onderscheiden ons door diverse systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Met onze revolutionaire strategieën en technieken, helpen we jouw bedrijf online groeien als betrouwbare online marketingpartner regio Schermerhorn.

Een voorsprong nemen op de concurrentie? Download ons manifest!

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Dat is wat schurq. doet. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. Iets dat onze klanten heel wat oplevert. Performance is ons doel en we zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, advertising, social media of websiteoptimalisatie. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Schermerhorn
Online marketing bureau Schermerhorn beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als rebelse outsider zet schurq., het online marketingbureau nabij Schermerhorn, de wereld van marketing en sales op z’n kop. We pakken de dingen net een tikkeltje anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we je concurrenten telkens te slim af. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Audit van het actuele klantenbestand
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Het opzetten van creatieve campagnes
  • Marketing- en salesprocessen automatiseren
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

Door middel van een strategie die werkt, richten wij ons als jouw marketing- en salespartner op het behalen van succes voor jouw bedrijf. Onze aanpak is anders dan anders, maar vooral effectief.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Vertrouw dus op onze machine. Die zorgt voor leads, die jij daarna overtuigt met persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

Automatisatie van marketing en sales

We gaan als online marketingbureau bij Schermerhorn verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Het automatiseren van die digitale marketingprocessen is namelijk de sterkte van schurq. Om data om te zetten in acties, automatiseren we marketing- en salesprocessen door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen. Dit is de basis voor gerichte campagnes. Die leveren je meer sales en winst op. Je ziet welke campagnes het meeste opleveren en welke optimalisatiemogelijkheden er zijn dankzij onze geïntegreerde tools. Uit het gedrag van jouw leads halen die tools automatisch kansen, die als taken worden doorgegeven naar jouw salesmanagers. Door deze real-time informatie heb je op het juiste moment contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet te laat!

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? We leggen het je graag uit! Contacteer snel ons online marketingbureau regio Schermerhorn.

Ga jij de uitdaging aan?