Schurq

Schurq. is een rebel in Schiphol-Rijk op gebied van marketing en sales. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om buitengewone resultaten na te streven. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Schiphol-Rijk

Maatwerk met een eigen aanpak

Een online marketingbureau anbij Schiphol-Rijk met een rebels kantje? Dat is schurq. We pakken de dingen net een tikkeltje anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we je concurrenten telkens te slim af. Onze aanpak begint altijd bij jouw behoeften, waarna we ons richten op de doelgroep en we de nieuwste technologieën inzetten om resultaten te behalen. Zo gaan we te werk:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Identificeren van uitdagingen en pijnpunten van jouw doelgroep
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Creatie van creatieve campagnes
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Jouw bedrijf succesvol maken? Dat doen we door als jouw marketing- en salespartner een strategie te ontwikkelen die werkt. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer effectief.

Lees het manifest en komt te weten hoe je met schurq. een voorsprong neemt op de concurrentie.

Automatiseren van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingprocessen is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Schiphol-Rijk doen. Schurq. blinkt namelijk vooral uit in het automatiseren van die digitale marketingflows. Om data om te zetten in acties, automatiseren we marketing- en salesprocessen door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes voeren die leiden tot meer sales en winst. Om zicht te krijgen op de meest rendabele campagnes en optimalisatiemogelijkheden, spreken we onze geïntegreerde tools aan. Op basis van het gedrag van jouw leads worden automatisch kansen gezien en taken uitgezet naar jouw salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Schiphol-Rijk
Online marketing bureau Schiphol-Rijk beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau nabij Schiphol-Rijk met focus op performance

Rebelse marketing met impact. Daar komt de aanpak van schurq. op neer. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. Ons doel is performance. Daarvoor zetten we de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, social media of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Bij het opstellen van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Schiphol-Rijk jouw behoeften centraal. Samen nemen we je organisatie onder de loep en bekijken we wat goed gaat, beter kan en/of anders moet. Door diverse systemen te koppelen, krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Dit zorgt voor synergie tussen marketing en sales en een unieke aanpak voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Met onze revolutionaire strategieën en technieken halen we als online marketingpartner regio Schiphol-Rijk alles uit de online groei van je bedrijf.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Ontdek de kracht van schurq. Neem contact op met ons online marketingbureau in de buurt van Schiphol-Rijk.

Ga jij de uitdaging aan?