Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Sijbekarspel. Ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat gaat dan zowel over ons team en producten als onze positie in de markt of relaties met klanten. We volgen alleen onze eigen regels, waardoor we de status quo veranderen. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten buitengewone resultaten te behalen. Ontdek hoe je bedrijf met onze aanpak kan transformeren.

e-book online marketing bureau Sijbekarspel

Online marketingbureau nabij Sijbekarspel met focus op performance

Impact maken met rebelse marketing. Dat is wat schurq. doet. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. Iets dat onze klanten heel wat oplevert. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. Social media, advertising, SEO of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal benut om het gewenste resultaat te behalen.

Lees het manifest en komt te weten hoe je met schurq. een voorsprong neemt op de concurrentie.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Sijbekarspel graag de rebel uit. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Jouw behoeften staan centraal in onze aanpak, waarna we de doelgroep in kaart brengen en de nieuwste technologieën aanspreken om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • De actuele klanten analyseren
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • In kaart brengen van de doelgroep en de kanalen waarop zij te bereiken zijn
  • Creatie van creatieve campagnes
  • Automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Als jouw marketing- en salespartner richten wij ons op het behalen van succes voor jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, maar daarom ook juist zeer doeltreffend.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Sijbekarspel
Online marketing bureau Sijbekarspel beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

De onconventionele strategie van schurq.

In ons full-service online marketingbureau in de buurt van Sijbekarspel krijgen jouw behoeften een centrale plek bij het opmaken van een strategie. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we diverse systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door onze revolutionaire strategieën en technieken in te zetten, helpen we als betrouwbare online marketingpartner regio Sijbekarspel je bedrijf groeien.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine levert je de leads aan, die jij met persoonlijk contact kan overtuigen. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Sijbekarspel doen we meer dan alleen marketingflows digitaliseren. Het automatiseren van die digitale marketingflows is namelijk de sterkte van schurq. Hierbij analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we die data gaan omzetten in acties. Dit is de basis voor gerichte campagnes. Die leveren je meer sales en winst op. Je ziet met onze geïntegreerde tools precies welke campagnes het meeste opleveren en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. De tools zien automatisch kansen op basis van het gedrag van jouw leads. Zo worden taken uitgezet voor je salesmanagers. Deze real-time info zorgt ervoor dat het oppakken van de telefoon nooit meer te vroeg en ook zeker niet te laat gebeurt!

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? We hebben het er graag eens met je over, neem snel contact op met ons online marketingbureau in de regio van Sijbekarspel.

Ga jij de uitdaging aan?