Schurq

Op het gebied van marketing en sales zijn wij de rebellen in Sint Maartensbrug. Ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat gaat dan zowel over ons team en producten als onze positie in de markt of relaties met klanten. We veranderen de status quo en bepalen zelf de regels. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om uitzonderlijke resultaten na te streven. Ontdek zelf hoe jouw bedrijf kan transformeren met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Sint Maartensbrug

Performance door ons online marketingbureau regio Sint Maartensbrug

Impact maken met rebelse marketing. Dat is de aanpak van schurq. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, social media, SEO of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal benut om het gewenste resultaat te behalen.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Maatwerk met een eigen aanpak

Een online marketingbureau anbij Sint Maartensbrug met een rebels kantje? Dat is schurq. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. We gaan als volgt te werk:

  • Analyse van het huidige klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • Kanalen waarop we de doelgroep willen bereiken in kaart brengen
  • Creatieve campagnes creëren
  • Marketing- en salesprocessen automatiseren
  • Via custom dashboarding worden de resultaten weergegeven en optimaliseren we campagnes

Jouw bedrijf succesvol maken? Dat doen we door als jouw marketing- en salespartner een strategie te ontwikkelen die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg doeltreffend.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Sint Maartensbrug
Online marketing bureau Sint Maartensbrug beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Marketing en sales automatiseren

We doen als online marketingbureau bij Sint Maartensbrug méér dan alleen marketingflows digitaliseren. Schurq. blinkt namelijk vooral uit in het automatiseren van die digitale marketingflows. Door systemen te koppelen en het gedrag van bezoekers en leads te analyseren, kunnen we zowel de marketing- als salesprocessen automatiseren en data omzetten in acties. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes voeren die leiden tot meer sales en winst. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

Jij bent de specialist in jouw vakgebied, wij in dat van ons. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Met deze samenwerking ronden we jouw doelstellingen succesvol af.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Sint Maartensbrug een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door verschillende systemen te koppelen, krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Door onze revolutionaire strategieën en technieken in te zetten, helpen we als betrouwbare online marketingpartner regio Sint Maartensbrug je bedrijf groeien.

Jouw bedrijf laten groeien? Contacteer ons online marketingbureau in de buurt van Sint Maartensbrug en ervaar zelf de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?