Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We veranderen de status quo en bepalen zelf de regels. Samen met onze klanten streven wij naar uitzonderlijke resultaten, dankzij onze revolutionaire online marketingstrategie. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Sint Maartensvlotbrug

Marketing en sales automatiseren

We gaan als online marketingbureau bij Sint Maartensvlotbrug verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Vooral in het automatiseren van die processen blinkt schurq. uit. Hierbij analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we die data gaan omzetten in acties. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. Op basis van het gedrag van jouw leads worden automatisch kansen gezien en taken uitgezet naar jouw salesmanagers. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

Een voorsprong nemen op de concurrentie? Download ons manifest!

Maatwerk met een eigen aanpak

Als rebelse outsider zet schurq., het online marketingbureau nabij Sint Maartensvlotbrug, de wereld van marketing en sales op z’n kop. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • Analyse van het actuele klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Creatieve campagnes opzetten
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Weergave van resultaten en optimalisatie van campagnes door custom dashboarding

Jouw bedrijf succesvol maken? Dat doen we door als jouw marketing- en salespartner een strategie te ontwikkelen die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, maar daarom ook juist zeer doeltreffend.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Sint Maartensvlotbrug
Online marketing bureau Sint Maartensvlotbrug beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Bij het opstellen van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Sint Maartensvlotbrug jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien. Daarvoor kijken we naar wat goed gaat, beter kan en wat moet veranderen. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we diverse systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Door onze revolutionaire strategieën en technieken in te zetten, helpen we als betrouwbare online marketingpartner regio Sint Maartensvlotbrug je bedrijf groeien.

Jij kent alles van jouw vakgebied en wij van het onze. Onze machine zorgt voor de leads, jij voor het persoonlijke contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

Performance door ons online marketingbureau regio Sint Maartensvlotbrug

Impact maken met rebelse marketing. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. We stellen performance voorop en zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, advertising, websiteoptimalisatie of social media. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? We leggen het je graag uit! Contacteer snel ons online marketingbureau regio Sint Maartensvlotbrug.

Ga jij de uitdaging aan?