Schurq

Schurq. is een rebel in Stompetoren op gebied van marketing en sales. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. We volgen alleen onze eigen regels, waardoor we de status quo veranderen. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten uitzonderlijke resultaten. Ontdek zelf hoe jouw bedrijf kan transformeren met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Stompetoren

Marketing en sales automatiseren

Het digitaliseren van marketingflows is als online marketingbureau in de regio van Stompetoren niet onze enige specialiteit. Vooral in het automatiseren van die processen blinkt schurq. uit. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Door deze real-time info pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als online marketingbureau nabij Stompetoren is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We pakken de dingen net een tikkeltje anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we je concurrenten telkens te slim af. Jouw behoeften staan centraal in onze aanpak, waarna we de doelgroep in kaart brengen en de nieuwste technologieën aanspreken om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Creatieve campagnes opzetten
  • Automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, doeltreffend en gericht op groei.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Stompetoren
Online marketing bureau Stompetoren beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

De onconventionele strategie van schurq.

Als full-service online marketingbureau in de buurt van Stompetoren zetten we bij het opstellen van een strategie jouw behoeften centraal. Samen nemen we je organisatie onder de loep en bekijken we wat goed gaat, beter kan en/of anders moet. We onderscheiden ons door diverse systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Dit zorgt voor synergie tussen marketing en sales en een unieke aanpak voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Stompetoren met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. leads komen binnen via onze machine, jij overtuigt ze met persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

Eén en al performance

Impact maken met rebelse marketing. Zo valt de aanpak van schurq. te omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. We stellen performance voorop en zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal ingezet om het gewenste resultaat te behalen.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Stompetoren en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?